Wednesday, February 14, 2007

Ultimate Happiness

Sebelum start dgn mende2 happy, nak shout out "Happy Birthday" to my handsome nephew Azim yg jauh di negara orang *sobs* ..I miss you my dear, only God knows how much. It's been a year since I last saw you..my prayer will always be with you, Zim and my other 3 precious.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Okey..hari ni saya happy..happy gila..takde kena mengena dgn Valentine
Something that I've been wishing for has been granted
Which will end my misery for years
Walaupun hari ni saya balik 8pm, dan jammed berjela dari puchong sampailah ke motorola
Hanya kerana seketoi kereta yg rosak kat cable bridge tu (kenapa keta selalu rosak situ?)
Saya tetap drive dgn senyuman lebar
Walaupun kaki kanan saya yg injured tu sakit sbb asyik tekan brake dan minyak
Saya tetap senyum..
And of course, when I can no longer keep the happiness to myself, I immediately sms to Rosnah and Sandra...
No, no...I'm NOT pregnant *sheesh* (iklan : Arena, bleh tambah lagi satu dlm buku tu :P)
This happiness is beyond that..
And the value of happiness tu lebih dari dapat 8 bulan bonus! :D
Indahnya dunia! ...Makin indah bila Kampung Boy tak dapat main online game hari ni sbb website tu down...muahaha *evil laugh* ..now I can have the laptop all to myself :P

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mama dpt cake dari mama punya best friend of 40 years, from Secret Recipe plak tu. So yummy that I finished one big slice in less than 10 seconds..sedap giler. Seriously, if I'm 57 by now, ada lagi ke kawan yg nak bagi cake kat aku? Mama is so lucky...


Had dinner with the whole family last night to celebrate Mama's birthday. We went to this Thai restaurant that our family love so much..kalau ada anniversary, birthdays, increments, happy news...sure celebrate kat situ..food was good. Yg paling best, big boss (Ayah) dah bagi permission to eat chicken..walaupun Mama menjeling eeheh..I lap you Ayah. Nasib baik Adam tak buat perangai sgt semalam..cuma dia panjat meja je la, and oh ya, tumpahkan fresh orange.. he is so cheeky last night, happy agaknya sebab semua ada, dok nyanyi, ajuk cakap orang..mmm I can't stop talking about him, huh?

Of course, I got some pictures here to show (gambar makanan takde, tak sempat sbb sedap sgt, licin).. and a video clip of Adam masa dia dok enjoy minum fresh orange, dgn memek muka dia yg tak tahan dgn orange yg masam tu..I would recommend you to turn off your speaker sbb ada suara gelak ketawa aku yg maybe bleh buat korang rasa seram sejuk malam2..biasalah, aku tengah happy..so gelak sakan la..



Camner pun, I'm sure these 3 hot babes are happier than me as they count the days..take lots of photos ya? Enjoy your well deserved holiday..dari aku yg pokai dan jealous..:P


7 comments:

dillazag said...

Sukanya dia... Impian apa yang menjadi kenyataan tu? :)

I am sure the three girlfriends will have loads of fun... Jelesnya saya juga... ;)

Drama Div@ said...

I'm happy if you're happy but what makes you so happy? on cloud nine? on top of the world? habaq la...

**busybody sebenarnyer...**

konot said...

eh..mende yg ko happynyer! story mory! hehehe

Anak Daddy said...

Send my birthday wishes to Kak Zah yang masih cun melecun tu. Dah pandai buat collage ye? Lepas ni ada software baru jumpa, kan ku khabar-khabarkan to you.

Never met your sis-in-law lagi. Nanti bagitau E suruh masak spesel sikit, pastu kita pi makan kat umah dia. Bonding session.

hiemash said...

Amy..apa yg best sangat tuh? tak sabar plak aku nak tahu nih ;P

cikPijah said...

thanks amy.. soo.. ko happy maut pasal apa? tak citer punn?

Amy said...

Kak Dills - jom kita jeling jeles kat diaorg bersama-sama..pastu aku tolak ko sambil kata "Elleh, kurang2 ko baru balik dari Dubai tau? Aku????" sambil hugs akak. Ok dak?

Drama Diva - Sila baca update baru. Takde apa sgt, maybe small matter for you, but it means the world to me. Sila enjoykan diri di UK

Konot - Sila baca update baru

Auntie Teh - Will tell mama. Suka la mama tu org dok puji dia:P. Pasal makan2 tu bleh dipertimbangkan. I'm sure you gonna love my new sis in law - sangat baik dan sgt cun!

Hiemash - Sila baca update baru

Cik Pijah - Sila baca update baru. Mende kecik jek, apa la sgt nak dibandingkan dgn dapat jalan2 bercuti macam awak hihihi..