Thursday, November 26, 2009

Selamat Hari Raya AidilAdha

Selamat Hari Raya Haji, enjoy the long weekend and drive carefully, ok?

Today is the last day of exam, bliss! Can't wait for today to be over. And I shall update more often lepas ni, banyak gila overdue posts..stay tuned! :)

3 comments:

aisha said...

selamat hari raya gak kak amy..pastu adakah ada harapan nak ber"Insaf" together2 lepas nih? heheh

Konot said...

slamat hari raya amy!

nko balik pahang ke?

Amy said...

Aisha - I really hope so. December nanti busy kat KL plak. Lama dah tak pekena nasi beriyani ni. Tapi Dec nanti awak sure busy kan dgn wedding preparation..dah finalized ke duduk mana? tak jadi jiran ke? :(

Konot - *hugs* Balik..malam ni baru balik sbb aku masih bekerja sampai 5.30pm hari ni :P. Confirm jam kat Gombak. Kena beli McD sesiap buat bekalan penenang hati haha.

Siyes ah, windu sgt nak nengok korang comment2 dlm ni..I hope to update here more often. Insyallah!