Thursday, September 23, 2010

To say that I'm bitter is an understatement

Sedang cuba mengupdate at least once a week.. I'm trying..

Work is super crazy.. will be busy in October, and it's like 1 1/2 weeks more before I go to Sabah, am quite worried that I could not finish up the work. Dah delegate tapi aku ni kan suka mikior2 mende ni, haih. Told hubby I might cut short my planned annual leave kut nanti. Typical me la.

Aku sebolehnya takmo comment sgt pasal kes2 terbaru dlm negara kita ni tapi mmg menyedihkan la tengok bila manusia dah takde perikemanusiaan ni. Dah takde akal, hati dan perasaan ke sampai kejam sesangat? My heart goes to the four family. Moga diberikan ketabahan. And today's news pun macam buat aku nak muntah. Masih sayang dengan teman lelaki yg sepak/pijak perut anak sendiri sampai mati? I know la cinta itu buta but...??? Maybe dia rasa nak dpt anak lagi mudah dari nak dpt boypren kut. Haih, dunia.

Selamat menjamu selera di open2 house yg sedang rancak sekarang ni eh. This weekend and next weekend mmg menjelajah open house je aku ni. Jgn ditanya bila aku nak buat open house. Rasanya saya tak mampu. Kalau mahu dtg, call saja dulu. Tima kasih pada kawan2 yg memahami kesibukan ku ketika ini dan bleh squeeze in time for me. Can't wait for the weekend!

Thanks jugak adek ku Aje for the lovely MMS. I felt warm inside that everytime you saw the full moon, you are reminded of me :)


8 comments:

mamacrocs said...

Milia,
selamat hari raya, byk cerita aku nak story nanti jap tunggu weekend...kalau ajer tengok gambar bulan ingat ngko, aku bila datang bulan mesti ingat ngko jugak he..he...

aishah badaruddin said...

nak pi sabah holiday ke..
nanti nak tanya tips..

Amy said...

Intan - Samalah, I wish we're just 5km apart je..so that bila aku rasa nak ko dengar aku nangis, dekat je aku bleh pegi hambur airmata aku ni :). Weh kalau nampak bulan penuh kat Newcastle tu, ambik la gambar post kat FB..kut dari sana nampak lagik lawa

Aishah - My SIL konvo UMS nanti. Nanti dah settle I bleh bagi contact numbers and details eh?

Konot said...

amy,

exactly.. aku rasa nak muntah bila baca pasla pompuan tu. aku rasa dia lagi keji dari boypren dia yg bunuh budak tu. patut org2 mcm ni yg mati kena pukul/bakar!

Fina said...

amy....pompuan camtu pepet *meroyan...memang jahanam sgt la dia boleh cakap camtu..dia tak rasa apa2 ke???

selamat hari raya maaf zahir batin eh

*still mood menyampah

Arena said...

Babe,

Jangan cut short your leave tu. I forbid it! Bangang giler pompuan budus tuh.. benci tau.."salah satu sebab saya tertarik dengan dia seba dia sayang anak saya" kepala hotak ko! eii emo betul aku membacanya..

Amy said...

Konot/Fina/Che Na - Emo kan? Aku siap tutup jap suratkhabar lepas baca tajuk dia..fanass je rasa. Pastu buka balik tenung muka dia lelama, pastu baca ayat 'salah satu sebab saya tertarik...' then aku cakap 'Paler hotak koo!'..uwaaaaa geramm.

Arena said...

Sama jek respond kita kan..