Sunday, November 21, 2010

Moga bahagia itu bertandang lagi

Wah, dah seminggu tak berupdate (normal kan tu?)

A lot has happened. There's raya haji, time spent with my family, then balik Pahang, then B's birthday.

Sangat malas nak masuk keje lepas cuti 5 hari. Confirm berlambak keje.

Dan sebenarnya, tengah depress (what's new) and hence, takde mood aku nak update blog ni. I'm still digesting the fact that hurtful words can really kill me, slowly. Take care eh!

9 comments:

Arena said...

Hang in there sis. Babe aku ada email ko. Nanti senang2 baca ok. yer aku jugak down masa raya haji itu hari..

Amy said...

Che Na, erm sgt depressing. Babe aku dah bukak email takde pun. milia_zul77@yahoo.com..betul tak ko antar ni, resend beb..tq

Fina said...

wahhhh ada orang carik pasal lagi kah?? be strong amy...memang nak kena pukul gang aci marah orang2 camni...

Linda said...

you wanna hang out just to let off the steam? Ring me okay!

Amy said...

Fina - Bukan apa yg ko pikirkan hehe. Bila nak buat tshirt geng aci marah ni hehe..

Linda - Nak gak weh, end of the month ke. Baskin robbins paling dekat dlm Shah Alam?

Silent Scribbler said...

Sabar ye kak Amy... (hugs).

Amy said...

Sha - Tq *hugs back ketat2*

Linda said...

Amy, kat Shah Alam Mall (near Concorde) paling dekat...jom weh!

Blogger said...

Did you know you can create short links with OUO and get $$$ for every click on your shortened urls.