Tuesday, February 27, 2007

Adakah anda teruja??

Apa pulak kali ni si Amy yek? HEehhe aku takde update sgt la, weekend the usual kerja2 surirumah, lepak2 dgn family..

I just want to kill the time,20 minutes to McDreamy kat TV... terpaksala tunggu TV since orang tak nak bagi web address nak download terus the whole season of Grey's Anatomy kan? Aku dah puas search, tak dapat lagi cari yg senang nak download semua..menci! Anyway, last weekend my sis in law cerita la yg dia ternampak ada medical centre ni nama dia 'Teruja'. Aku cam tak caya la mula2 sbb dia dok gelak jek..kat Kelana Jaya ni, ada new shop area, bekas tapak pasar tani dulu..banyak gak la kedai, yg pasti kedai mamak memang berderet2 la besar kat situ. Aku cam tak minat sangat la nak ushar sbb cam takde apa yg menarik..Syed Bistro ni tah berapa cawangan la dia nak buka kat Kelana Jaya ni..bersepah ok? Sekarang kalau kawan aku kata nak jumpa kat Syed, my question would be : Which Syed? Syed besar ke kecik? Yg kat SS berapa?..I guess lepas ni dah tak bleh tanya Syed besar ke kecik sbb bakal ada Syed besar lagi satu, just few blocks away from the original Syed Besar..gilos.

Anyway (gila long winded kan aku ni)..bila Tiyah pun kata dia nampak medical centre with that name, aku pun teruja la nak tengok. So today, after work, kitaorg lalu la kat medical centre tu..ha, tengok la sendiri gambar yg Tiyah ambikkan..



Kelakar la..tak tau la korang..tapi aku rasa the name is funny..so how do you translate it in English? The Exciting Medical Centre? The Excited Medical Centre? muahaha gelak la weh, tak kelakar ke? Ada McDreamy dak keje kat situ agaknya? Sure staff dia hari2 teruja pegi keje kan? Nak try la pegi check it out one fine day...Che Fara duduk Kelana Jaya gak kan? Dah tengok? Marina keje kat Kelana Jaya dah tengok? Hihihiiiii..

Wokeh, McDreamy time...till later! Happy Wednesday...

6 comments:

cikPijah said...

aku pun jangkit penyakit grey's anatomy dr si shell n drama diva. :p.. dload ler trus pakai torrent kalau malas nak tengok tuhh...

oh! by the way. blog aku demam. so aku tutup trus. kasi dia rileks. :p

Amy said...

Cik Pijah - Tu ah, aku dah pening sket sbb season 2 dah tertinggal separuh, pastu pegi tengok season 3 separuh pastu website tu kena tutup isKK..

blog demam? bila nak sembuh?blog ko adala one of my everyday-must-read. Aku lak demam nanti :P ok la take ur time beb! Download la banyak sket gambar kat tempat lagi satu tu :D

Zetty said...

last tuesday punya episode tu buat aku berpikir. Kenapa McDreamy mcm tetiba hot n heavy with the wife at the ending of the episode?

1. Adakah dia tensen sebab si meredith get it on ngan the vet? So dia ala ala nak revenge...kau boleh, aku pun boleh?

2. Dia try nak rejuvenate the rship with the wife after dgr lawyer divorce tu punya remark?

3. Dia jadik turn on pikir pasal the vet ngan meredith?

Apa pendapat kau?

Amy said...

Zetty..hihihi

My instinct say no 1. You know la McDreamy tu..kadang2 nampak macam dia nyesal tak pilih meredith and still nak ambik tahu pasal meredith kan..So bila dia tengok meredith pun bleh go on without him, dia pun nak gak la. Kadang2 aku sakit jiwa dgn mcDreamy hiihi

Arena said...

Kelakar siots, nama Pusat Perubatan Teruja tuh.. ngarut tol..

Amy said...

Hek, hek Arena..u think so? I couldn't stop smiling whenever I drive passed this medical centre :D