Tuesday, February 06, 2007

I want M.E.A.T!!



I'm B.O.R.E.D to death..I've read all the blogs that I wanted to read, all the news, browse through JobStreet..I've done it all..

Nobody allow me to do A.N.Y.T.H.I.N.G...takut bentan :P

I'm doing my office work and sending through email..I'm a certified G.E.E.K

Called my sister at work and harrass her with questions and her reply was "Tak yah nak tanya panjang2 belit2..cakap je nak makan apa, Tiyah beli, kecuali A.Y.A.M.."...that sister of mine erghh, tidak berhasil pujukan ku..

Called hubby and told him I really M.I.S.S him..although it's only 7 hours since I last saw him..hari ni dia balik cam normal 5.30pm *Yeayyy* ..I'm a pathetic and lonely wife..I miss having him listening to my stories and fight with me :D

Apsal aku jadik camni? I think maybe coz I haven't eaten CHICKEN and EGGS for like 4 days already..I'm going I.N.S.A.N.E! I can't look at anymore fish dishes..PLEASE.

And I need to go through one more day of MC tomorrow..I was on leave since last Thursday (Public Holiday) sampai la sambung MC plak sampai besok... all in all 7 DAYS! Kalau 7 hari tu ada kat Tioman ke, London ke (*wink kat Cik Pijah) takpe la gak..2 bulan pun takpe :P. Now I understood why people say they are bored in the office if there is nothing to do..


*Thank you dear friends for all the well wishes..sayang gak korang kat aku yek??*

Note : Desperate Housewives is showing the 3rd season tonight at 8TV.. bleh nak tengok kat internet tapi malassss nak tunggu connection nya yg slow..bestnya. Memula Grey's Anatomy, pastu Desperate Housewives. I love Tuesdays!

7 comments:

Anak Daddy said...

Ooihh, macam cedera parah! Jalan terjengket2 tak? Lepas ni kena pakai selipar to opis lah yekk? Get well soon!

Your nephew Adam tomel and hensem lah. How is E doing? Kat mana dia sekarang?

Amy said...

Nak kata cedera parah tu tak la, tapi sakit la Auntie Teh.. bleh ke nak minta macam Auntie Teh dedulu, "Nak kasut reebok, nak makan kat EDEN" Haha jgn mare *hugs my Auntie Teh*
Selipar? Gua pakai sandal, tak pernah nya Milia nak pakai heels pegi keje, tak koser sbb selalu berjalan ke sana ke sini kat opis tu..kena kurangkan aktiviti berjalan la..Of course la Adam tomey, tengok la Mak Ngah nye *perasan* ehehhe. E doing ok, but I know he missed the other 4 children in Qatar.. Ulasan selanjutnya dlm email ye kalau ada ehehe.Rumah dia dekat je, 5 minutes away from our house. Tu yg gatai rasa nak pegi tengok Adam selalu :D

Zetty said...

bebeh, i was having really good time layan grey's anatomy, ugly betty and desperate housewives semalam. tak terasa makcik melipat sebakul kain sambil duduk depan TV. hope u had a good TV time too last nite!

Amy said...

Fewwwit Zetty..sama la..cuma baju gua dah lipat awal2 petang tu (aku kan free sekarang ni!)..pastu konon2 susun baju utk iron la since I'm gonna be in front of tv whole night, TAPI baring depan TV dgn injured leg on sofa LAGI SEDAP! Haaha..so that's it la..Tuesday nights lepas ni mmg aku conquer TV la..calit sket!!

zeedayazid said...

aku tak suka DH.. tapi smlm gi jenjalan ngan kayun kat summit terjumpa plaks full season dvd heroes.. gatal tgn nak belik tapi aku berjaya menahan hawa hafsu ku yg rakus ini haha.. they also had lost season 3 ayoyoo mmg mencabar iman betul! but in the end aku tak beli apa2 for myself pun.. but i DID eat KFC yum yummmm amyyyy tergugat tak?? hahahaha

get well soon lah!

Amy said...

Zied..nak nyanyi satu lagu.. "Have I told you lately..that I HATE U" Hahaha just kidding, you're killing me with the KFC story ok! Menci! Takpe..just couple of weeks akan ku baham ayam itu..ehehe sila tahan napsu nak beli DVD yek..sila tengok di internet saja..free

zeedayazid said...

aku tak reti lah nak download thru internet ni.. dah la slow, sometimes tu siap tak abis d/l dia dah stop, or ter-stop or whatever la yg akan buat aku frust.. impatience is my flaw.. sigh.. so baiklah aku beli saja, instant happiness! teeheee