Tuesday, March 13, 2007

Let's Celebrate, Shall We?

*Had a huge silly grin* Terasa nak nyanyi..

I'm in the mood for dancing, romancing
Ooh, I'm giving it all tonight,
I'm in the mood for chancing
I feel like dancing
Ooh so come on and hold me tight
Dancing, I'm in the mood babe,
So let the music play,
Ooh, I'm dancing, I'm in the groove babe,
So get on up and let your body sway
I'm in the mood for dancing, romancing
You know I shan't ever stop tonight
I'm in the mood for chancing
I feel like dancing
Ooh from head to my toe
Take me again
And heaven who knows
Just where it will end

Finally..it's over! It feels so damn good! Rasa terbang di awang-awangan.. :D.

7 comments:

cikPijah said...

eh.. pehal ko kemainnn lagi berjoget lambak? spill the beans alr..

Amy said...

Aler Cik Pijah..kes yg sama time aku happy giler dulu tuh ah. Someone annoying is no longer near me.Aku terasa nak terbang macam citer 'Heroes' tuh :P

Zetty said...

hahahahahaha...rasa terlepas beban dan sesak di dada gitu.

happy for u bebeh!

cik ros said...

cuba la blaja cakap berlapik carpet skit..... dulu kat skolah cikgu tak ajar ye. anyway, selamat menari2 ala kotak musik k :)

Amy said...

Zetty - Yes, my exact feeling. terror ko. Jom tengok McDreamy tonite - the many reason to smile.

Cik Ros - Alah, kat sekolah pun cikgu tak ajar jgn ambik kesempatan atas orang betui dak? Tak suka ke tengok aku happy? Sapa yg tak rasa,tak tahu apa aku rasa beb..Weh, ada org lain lagik 'direct' dari aku tau, ko tak tegur pun dia? Heheheh..woit! Ko miss call aku dah 2 kali nih? Tak sempat la nak angkat. What's up? :P

hiemash said...

hi...am happy for your happiness ;D

aku dah few times tak bole nak put comments kat blog ko nih..nasib baik this time ok...

Amy said...

Thanks Hiemash.. doakan la bahagia sentiasa ada pada aku..:), camner check up, confirm baper bulan? :D Meh ah comment2 selalu, kasik meriah sket.