Friday, April 06, 2007

Another citer campur2

Been coming home late every night nowadays..heh, penat. Next 2 weeks pun camni. And hari2 gak aku dinner kat luar dgn hubby, mmg tak sanggup den nak masak.. mama takde, still kat Cambodia, Sabtu baru balik. I miss my mama la.. pelik aku ni kan?
----------------------------------------------------------------------------------
Tuesday baru2 ni, aku derma dara...eh darah. They came to the college. Terlupa yg diaorg datang sebenarnya, and a bit cuak sbb katanya kena tunggu every 3 months baru bleh derma darah lagi. They just came last January and I donated blood. So, my colleague pun check dgn diaorg and diaorg kata bleh asalkan badan fit lepas doctor check nanti. Alhamdulillah lepas, blood pressure normal, iron level pun normal...so gua pun baring la kat kerusi dgn kawan2 lain yg derma darah. Dari dept aku, aku dgn Ms A je yg selalu derma pun..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Wednesday, terasa rajin. So, aku bawak cream caramel ke opis. Ada yg minta recipe. Yg syoknya dia kata "Aku dah cuba recipe si Polan bagi, tapi tak sesedap yg ko buat ni la"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Weekend ni pun macam penuh jek.. kalau IKEA session tak jadik, aku harus ke opis Sabtu ni untuk cuba menyelesaikan keje..Saturday night ada wedding to attend to, Sunday noon pun ada wedding, Sunday evening ada engagement...waduh, waduh...nanti gua update with pictures yek?
------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak kuar2 lagi Sanjaya? Baik diaorg announce dia the 'Americal Idol' pastu end the show jek ah. Aku dah malas nak tengok *nguap*
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nampak dlm webstats hari ni dah ada Universiti Teknologi MARA. Kak Rina dah start baca yek? *waves at Kak Rina* akakkkkkkkkk! Hehheheeh. Poyo jek, entah2 orang lain :p
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Wanna play golf this weekend? :D

HAVE A NICE WEEKEND ALL!! HATI-HATI DI JALANRAYA. KHIDMAT NASIHAT MASYARAKAT INI DIBAWAKAN OLEH AMY POYO FM




4 comments:

Azrul said...

slalunya seblom derma darah aku usyar dulu biskut yang depa bagi tu best ke tak best. kalo tak best aku tak derma la.

kat PPP dulu aku derma sebab nak save bajet :P best ooiii takyah makan lunch lagi dah

Drama Div@ said...

i pun suka derma darah...!!

**pijah penakut**

zeedayazid said...

pompuan derma "dara" wahahahaa
laki2 isap "dada" wahahahaaaaaaaa

(lawak dgn diri sendiri)

wei mlm ni aku teman laki aku pegi driving range. dia main golof dan aku akan look preedy reading a book on the side giving him moral support hehee. that sign is crazy! wahahaa

yelah si polan, berambus lah kau!

Amy said...

Azrul - Awat aku tak tau pun masa kat ppp ada derma darah? Keh keh sekarang dah advanced la..lepas derma darah, dia kasik milo, pastu ada air kotak, biskut dgn roti. Siap ada pen free dgn kasik sijil. Nama tulis sendiri :D *sambil kunyah biskut free*

Diva - Hik hik ye ke Cik Pijah penakut? Nampak cam berani jek..:P

Zied - Wakakkak ye ah kita punya menteli keja laya kan suka cakap camtu. Sweet ek teman Jimmy main golof, make sure ko tak gi kutip bola tuh, satgi your balls will be removed hek hek.