Wednesday, April 18, 2007

Wish me luck!

Baru jek siap check keje untuk board presentation tomorrow. Ngantok siot..tapi nak gak ber blog (tak nyempat2).

Mama is leaving for Jakarta at 2pm nanti..berjalan lagi Mama ni :) . Masa mama baru balik dari Cambodia, aku lak busy dok balik malam2... ni Mama pegi Jakarta plak. Just when I'll be free in 15 hours time.. nak ajak diaorg makan2 for their anniversary pun tak sempat2 lagik.

Been drinking coffee everyday for the past 2 weeks, to keep myself awake..Aku takmo minum Nescafe dah sbb Ninie tak menang :P ..and jugak kerana aku nak reduce caffeine.. gilos hari2 minum for the past 2 weeks hanya kerana nak ensure aku tak ngantok after sleeping late. Aku jarang sgt ambik coffee, tapi bila tiba waktu2 begini, mula la consume everyday..

Been sleeping for 2-3 hours only per day, which left me feeling cranky.. I'm longing for an interrupted 8 hours sleep..hopefully soon.

The last time we had this board was October last year.. aku punya la plan nak pamper myself, I booked for a trip to Langkawi to celebrate my birthday when the board ended early November. Memang puas hati sbb release balik segala stress yg terkumpul. Tapi this time :(
am not going anywhere after the board finishes tomorrow (actually today la, as now is 2am Amy oit) simply because I don't know where to go, been planning to go to Lang Tengah (me and hubby suka sangat pegi Island), I've talked about it since last year.. but bila hubby dpt keje baru ni, ada probation le plak, kena tunggu 6 months.. sucks. Which means, August je baru dia bleh start ambik annual leave.. and I haven't been utilizing my annual leave yet so far, can you imagine? And it's already approaching May.. sheesh. Nak je aku ambik annual leave pastu tido je kat rumah, aci dak? Takpun ajak Mama jalan2 abiskan duit kat Jalan TAR beli tudung lagi dan lagi dan lagi...:D

But I do have this Saturday to look forward to...to lepak with the very wonderful people. Too bad Cik P can't join.. Nanti aku makan untuk ko yek ;P Cik Pij, provided depa tak cancel la.

Wish me luck ye for today's board (officially starting at 10.30am). Hopefully everything goes smoothly.. *cross finger dgn mata terpejam ngantok*

I need a breakkkkkkkkkk....

4 comments:

Drama Div@ said...

good luck!!

konot said...

good luck girl! cepat2 book for vacation.. air asia tgh free ticket nih!

Fina said...

Good luck yeaa...and apa kata kau gi scuba diving lepas nih?

Amy said...

Diva -Mekasih,everything went smoothly..

Konot - Lega rasa kepala otak. Aku tengah pikior nak gi mana ni..

Fina - Scuba diving? Berenang pun tak reti beb, dah cuba hubby ajar tapi aku jadik lemas dlm air walaupun air separas lutut jek, bleh? Macam ala-ala rasa air laut tu gelap jek.. sadis