Wednesday, May 02, 2007

It's good to be back..

Wah, rasa macam lama gila tak update, padahal baru 4 hari :P

So, ni ada la update dari cuti2 kat Kuantan itu hari.. tengok gambo jek la ek?
Hubby with Aiman and me with Adawiyah, getting ready to go to the beach
Makan-makan...sedap gila satay itu.. not in the picture : sotong ngan daging yg belum di bakar
Me and hubby, susah nak tangkap gambar masa muka dia straight..ada je facial expression bengong :P

Aku merajuk hari kedua tu sbb hubby pegi memancing dgn abang dia seharian dan meninggalkan aku bersama MIL dan SIL... yeah, seriously.. I can go insane. Tapi dia dah bayar balik dgn memujuk aku bila balik KL - after Pizza, temankan aku survey handphone, Kenny Rogers and lots of kisses... eheheh saya dah ok balik..:D (Mengadanya!)

I am still on leave till 7th May.. 8th May baru masuk keje balik.. Selamat bekerja ye korang?

Oh ya, Zied, saya dah beli handphone...setelah 4 tahun..ngeh ngeh ngeh :P

17 comments:

Drama Div@ said...

bercuti? saya amat jeles dengan anda.

~saya yg ulang alik hospital 3-4 hari ni~

Amy said...

Jgn jeles la Diva.. balik ke keje nanti sure keje aku melambak ni.. argh lantak, yg penting aku nak rehat dulu. Ye la nok, ulang alik hospital tengok Akim kan? He's an angel la, comey sangat!

Inn said...

pheewitt!! sony handphone. i love! i love! i love oso. i'm biased. hehe.

zebrallini said...

weh .. tukar address blog tak bagitau orang

Amy said...

Inn..yup K618i after much consideration. Been using the previous handphone for almost 4 years already! Dah nak kaput sgt dah, that's why beli baru. Hopefully yg ni 10 tahun plak...ahahha malas betul la nak beli handphone..

Wa - Aiseh, sorry la.. tak teringat lak nak bagitau. Aku bagitau regular visitors jek..ehehe tolong bagitau sand eh? Keep visiting me eh?:)

Z. Y. said...

WAHHHLAUWEHHHH

orang tu dah ada henpon baru siotttt. wa caya sama lu la beb.

yg lama tu kena ketuk2 dulu baru buleh guna kan? hahaha kelakau la henpon lama tu. but in its defense, udah 4 tahun daaa.. may it rest in peace.

Fina said...

waaaahhh sgt manja2an gitu kau ngan laki kau ok....muka dia sgt familliar lah...mana eh aku penah tgk laki kau dulu....?

-aku yg masih pakai handphone ada torchlight-

Amy said...

Zied - Kuang kuang... tu la pasal. NAzak dah phone tuh.. bebeh, IKEA Saturday ni jadik? :P

Fina - Aku mmg manja... tu yg payah tu. Familiar ek muka dia? Jeng jeng kat mana ko pernah nampak ni.. sila bagitau di email saya yek? huhuhuhu
Alah asalkan tepon tu still ok, guna je nokkkk..

Zetty said...

pergh! giller lama cuti. jeles sungguh.

p/s - henpon besan kau memang keji.

cikPijah said...

oiyyy... tak abes2 cuti lagi eh? besok jadi tak nieh? wht taimmm??

dillazag said...

Loverly.. loverly... Saya pun dapat phone baru.. Zied, jangan jeles.. kuang kuang kuang..

Oi! Apa benda esok-esok ni????
Tolong update, eh?

Fina said...

eh cilake zetty ngata handphone aku...kok gi tgk wayang nak cari tempat duduk kau pakai hp aku gak kan?

Amy said...

Zetty - Kasik la chance kat aku bebeh *sambil golek2 atas katil yg besh* keh keh pasal besan aku tu no comment, aku tunggu la menantu aku belikan utk dia nanti, kan nak Mother's Day dah ni ;P

Cik Pij - Nanti aku confirmkan dulu dgn ahli2 TEKBES lain

Kak Dills - isK kan Zied dah sebut dlm blog dia sebelum ni pasal 5/5.. tak ke? Jap kak, japgi saya sms. Saya tengah terkial2 sbb nombor banyak simpan kat phone lama..isk

Fina - Banyak gunanya handphone ko tuh.. tapi nanti aku suruh menantu aku tu belikan ko handphone baru sempena Mother's Day eh?

Zetty said...

hahahahaha....ampun fina, ampun!!

*tumpang lalu, amy*

Amy said...

Keh keh Zetty, kan dah kena dgn besan aku..don't play play.

mas said...

woit amy....bila nak jumpa hang ek?eehhhheh

Amy said...

Kodenggggg...

Tu la pasal, aku pun nak pulangkan buku hang. Nanti calling-calling lah. Aku Isnin cuti lagi. Rasanya kita jumpa lepas keje kat IOI Mall, hari yg aku keje sampai 8pm ok?