Sunday, May 27, 2007

Weekend update

Weekend? Membosankan seperti biasa, I went to work on Saturday - trying to clear my work and prepare for Monday's orientation. Expecting about 200 students - it will be chaotic, I'm telling ya.

Sunday - rehat (tido) je. Wanted to watch movie tapi takde mood nak kuar, having this annoying sore throat. Kalau dah sore throat mula la nak start flu and demam. I hope I'll be ok soon. So, I just spent the day watching DVDs yg dah beli tapi tak tengok2 lagi. Cuddling with hubby yg batuk2.. isk dedua tak sihat.

Hubby went fishing with his colleague on Saturday. Pictures below :


Happy dia ni kalau dapat fishing!


7 comments:

Arena said...

wei apa tiru aku sakit tekak nih?

Drama Div@ said...

gi la tengok POTC? pastu citer ngan i, besh ke tak k...

Inn said...

ooo.. i oso kenot stand sore throat. Sakit tekak aje sure flu and soon demam. But if demam tak sakit tekak, i sure ligat lagi la.

Amy said...

Arena - Mana ada tiru weh, kalau bleh aku tak nak..seksa!! But am recovering, with lots of warm water and Strepsils Extra Strong. Hopefully I'll be better before the coming weekend - nak gi Kuantan kan, takmo la cranky2 sbb sakit nih

Diva - Dah book ticket but I didn't go..ye la dua2 dok terbatuk2, kaco org lain je nak tengok wayang. He might just buy DVD kut for POTC. Lagi la aku suka, kalau agak2 boring, aku gi la buat mende lain. hehehe, aku tak minat sgt la citer tu. Dia je dok tengok dari 1 & 2.

Inn - Yeah, tell me about it. Kalau demam2 suam kuku tu, I ok lagi. Jgn package dgn sore throat and running nose, haiyark - sungguh tak comfortable. Tapi there's this saying - penyakit tu penghapus dosa2 kecik..so I should not whine about it too much kut. I just hope I'll be better before the weekend sbb nak enjoy dgn hubby kat Kuantan with his family.

mama tinie said...

best ke mancing? pernah ikut kedi gi mancing tak? aku teringin nak candat sotong lah .. tp tah bilanya dapat oergi tah heheheh

Fina said...

amy...which posting....aku nak baca..

Amy said...

Ayen - Ikut dia mancing kolam ikan pernah la masa berchenta dulu..laut tak pernah. Weekend ni is my first time la ikut dia dgn abang dia, adik lelaki, adik pompuan dgn cousin dia. Meriah agaknya. And oh ya, kitaorg akan candat sotong gak. Nanti aku citer la pengalaman aku tuh nanti, ahaha, aku rasa kalau ko gi Candat Sotong, bukan ko yg excited, si kecik Tinie tu nanti yg excited :D

Fina - Aler, satu paragraph jek aku cakap pasal dia, tengok sini:

http://femalescorpio.blogspot.com/2007/02/cant-think-of-title.html