Friday, June 22, 2007

Talk about redundancy

Dear blog,

*edited*


And I'm too lazy to load a relevant picture to this post. Have a nice weekend... and please think of me having to work while you shop/sleep/laze about this weekend ok? :D

18 comments:

Anonymous said...

Amy...

Next friday...must b azira' wedding i'll be there too but a bit late kot since workin la that day + the traffic n to prepare d'kids...

-jue-

cikPijah said...

memang shitty lah kann. :(

kot aku jadi ko... jem'at tu aku mc seharian terus :p.. kalu aku lah.. geram nyer hal

Amy said...

Jue - Bestnya..jom kita duduk semeja..kalau bleh la.. Emmi Farina pun pi kut, dia kata. Kalau aku tak half day, mmg aku tukar baju kat Summit, meet hubby halfway, park keta aku kat Summit and pi ke Gombak guna keta laki aku. Terpaksa la, harap KESAS tak jammed and bleh Maghrib kat Gombak jek...See you there beb, insyallah

Cik Pi - Masalahnya kehadiran wajib ke meeting tu..I so hate my working life now!!!!!!!!!! Asyik telan painkillrer je sbb selalu sakit kepala :(

Fina said...

nak keje kat cyber tak? meh sini resume kau....

Anonymous said...

nak brenti kerje tak? meh sini join aku.. hehhehe..

Amy said...

Fina - Cyber? Jauh gila weh dari Klang.. kat area Klang ngan Shah ALam takde ke?

Sandra - Laki ko kaya takpe la weh. Kut kalau aku yg berenti keje, mahu makan rumput je aku dgn Zul. :D

Fina said...

AKU BARU perasan kau ada dua dimple di pipi yang sangan dalam..sangat manis ok...

Z.Y. said...

cepat2la update resumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-aku yg suka tukau keja-

Zetty said...

mantra yg anda perlukan:

Saya hanya dibayar untuk bekerja 8 jam sehari, 5 hari seminggu.

Ulang 40 kali sebelum pegi kerja.

Drama Div@ said...

sabar je la... tu pun dah nasib baik laki bagi keje..kot jadi kakak aku terus jadi housewife laki suh jaga anak.. lagi naya...

Amy said...

Fina - Manis? Oh so sweet of you. Aku ikut ayah, ada dimple tapi tenggelam dek kerana ketembaman muka. Hopefully bakal anak dara aku (kalau ada) akan meneruskan tradisi dimple ;D

Zied - Arrghhhh!! Resume dah siap, applynya tidak lagik..isk isk

Zetty - Agaknya lah kan? Ini tidak, on the way gi keje, and masa breafast kepala aku dok serabut pikir "What to do first" and "Shit, I haven't call that student" and bla bla ;0

Diva - Kut kalau laki aku dah kaya cam abg ipar ko, tak koser aku nak keje nok!

roti kacang merah said...

whhh??? Bila masa kena replaced? Alamak, I must've missed the entry! Kenapa kena replace? And where's the entry ah??? tsk tsk tsk

Amy said...
This comment has been removed by the author.
Fina said...

aku doakan bakal anak dara kau pun ada dimple comeiii lote ngan bakal pipi yg tembam ok......insya Allah...

Freak & Geek said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Amy said...

Fina - AMIN!

F n g - Mana ada bagus la. Biasa je. And the culture here is "You wanna leave? Fine, we can find replacement".

Roti Kacang Merah said...

ooo, dah baca dah baca.

entah la... agaknya kak lin mmg tak minat nak ke SL kot... jadi, bila Amy tiba-tiba tak dapat ke sana, tak de la kak lin nak tumpang ralat sangat.

tapi, kot dapat assigned pi turkey kaaa, europe kaaa, jepun kaaa, and then being repalced??? naaah, itu baru la ralat betul tu! *genyeh-genyeh penumbuk*

Amy said...

Kak Lin - I think it's not soo much of which country la, cuma rasa diri ni diperkotak katik gitu :P