Tuesday, July 17, 2007

Abituyu Adam dear!



Today, Adam is TWO!!

Called my SIL and spoke to him..




Me : Adammmmm..

Adam : Angah..
Me : Happy Birthday To you..
Adam : Abituyu..(pelatnyaa)
Me : Umur Adam dah baper?
Adam : U.we..(Mak dia bisik "Dua")
Me : I love you Adam!
Adam : OK..

Ler, bila la nak pandai cakap "I love you too Angah!". Wanted to see him after work today but Abang and SIL nak kuar makan dgn Adam..besok la..maybe nak belikan small cake for him. Insyallah, Abang kata nak buat birthday part.y nanti end of this month. Ingat nak order cake besar utk dia... tak jawab call plak si pembuat cake ni :D

When Mama call Adam, it's a different version..when SIL whispered 'dua' to him, he told Mama 'tiga' ...sabo jek..

Well, Adam dear..no matter what, Angah wish for many-many birthdays to come. You are everything to me, now that you are the only nephew I have - in Malaysia. So, you can't blame me when I'm overprotective...sometimes.

Can't wait for tomorrow to see you... I LOVE YOU ADAM!!

Hugs & kisses
XOX Your (always)tired Angah XOX

Note : Other updates would have to wait..makcik busy dan penat nih..

13 comments:

aishah said...

eppi bedday tu u adam yg kiut miut..

Roti Kacang Merah said...

accchooooooooooooo kiutnyiah!

i actually love the second gambar yang dia gelak kat pangku amy tu (ye ke pangku Amy??). chomeyyyyyyyyyy!

konot said...

abituyu..
abituyu..
abitu adammmmm
abituyuuuuuuuu

comey la adam nih! eeiiiii cubit pipi bley?

NORA ANSHAR said...

aisey amy... sorry la. 2 make a story short, phone aku kiok. so please email ye [noresh underscore anshar] at [yahoo dot com]. btw, adam sungguh la kiut miut. dia nak cake apa? nanti auntie noresh buatkan. email tau!

Anak Daddy said...

muka Adam sooooo saling tak tumpah macam E! next mth both toksu turun KL pulak.

Amy said...

Aishah - Mekasih..dah cakap kat Adam dah semalam :P

kak Lin - Ni la buah hati Amy no 2 sekarang ni :P. Dia masa tu kat pangku my Mama. Susah tau nak capture gambar dia ni, dia akan pose sekejap je, pastu lari la, pusing muka arah lain la..cheeky!

Konot - Keh, keh..bleh je.

Noresh - Tu la..masa ko call aku tengah video conference lak, balik keje gi umah Adam and then tido terus. Will try call u tonight. Jom jumpa Rina yok?

Auntie Teh - takde rupa Milia ke?? *keciwa* eheeeh..

Zetty said...

heppi besday kpd budak comey (auntienya pun comey).

Nadia said...

amy, sori le lama tak jenguk sini. aku asyik terlupe nak tuko add blog ko ni kat blog aku. tu le sebabnya. anyway, apa le yg bz bebeno tu?..
;-)

Fina said...

HAppy Birthday Tomeiiiiiiiii......

cikPijah said...

abituyu adam! mesti nakal boleh tahan nieh..

Amy said...

Zetty - Today I love you extra sbb kata auntinya comey eheh *mowahs*

Nana - Heheh tapi aku selalu jengok blog ko..amacam weh idup kat Utagha? :D. Busyla Nana, busy dgn keje.. balik lambat..dah balik lambat, letih, tido..

Aunty Fina - tenchu (Adam yg pelat)

Cik Pi - Hmmm mmg pun! Kalau idak, tak le namanya budak lelaki kan? Tapi kalau dgn mama dia, mak aih manja gila, poyo betul...dgn aku dia tepuk2 je muka aku kalau aku kaco dia..dgn mama dia, pijak semut pun tak mati...gerammmmmmmm.

NORA ANSHAR said...

jommm... bila ko nak jumpa rina? dia still kat kl ke? CALL ME tau!

Amy said...

Uiks tengah buat cake ke noresh, tak tido lagi? Tak jadik..hari ni rina dah balik ke jb. Semalam patutnya jumpa dia tapi dia cancel, penat sgt abis kursus tu. next time la kut