Sunday, November 04, 2007

The Day I Turned 30

30 tau..

Thirty..!!

For the past 10 years, whenever I fill up any forms, I will write my age starting with number 2. From today onwards, I got to start writing my age with the number 3. Memang la bukan big deal sangat, tapi still??

I celebrated my birthday since last night..went and ride the Eye on Malaysia, saja for the fun of it. Nak try something different. Last year, I went to Langkawi to celebrate my birthday. This year,jalan2 kat KL jek. After the ride, we went to Kg Baru sbb aku buang tebiat nak makan nasi lemak tengah malam kat situ..hihihi.

I just got back from breakfast..planning to have lunch in KL and jalan2 lagi... later aku citer lagi ok?

p/s Thank you for all the birthday wishes I received thru phone calls/sms/comments/emails/friendster. Sayang korang! :D

14 comments:

izreen fara said...

Happy Birthday Amy.. May you long prosper and Allah bless you always!

Ayu said...

Scorpio jugak ker ropanya..:) Happy birthday Amy :)

aisha said...

Kak Amy, happy besday... awat tak kabo nak gi mkn nasi lemak kat kg baru..? kalu idak, dah sah2 saya blanja tuk besday girl...neway, 3 just a number.. still buleh tgk BEE MOVIE.. so jangan lupa skali tgk citer Enchanted kay.. McDreamy berlakon ooo dalam film tuh...wicth abad baru..

konot said...

amy - happy birthday darling! p/s lepas ni jgn tersasul tulis 20 plak kat borang hehhehehe

dillazag said...

Hepi besday Amy!!! Which reminds me, I have to sms Ros jugak.. :)

Semoga berbahagia la hendaknya...

Nomee said...

Amy dear.... many happy returns.

fbi said...

hepi birthday, amy!!!!

Rainy said...

Happy Birthday Amy!

Zetty said...

wishing u all the best, more happiness dan semoga sejahtera selalu!

*sloppy kisses for u!*

Amy said...

Izreen - Thanks! Eh, actually kan masa I buat umrah tu 2 kali nampak mama dgn daddy you kat hotel lepas maghrib, duduk meja sebelah lagi. Tapi I segan la nak tegur, tak tahu camner nak cakap how I 'kenal' you..
:P

Ayu - Iyer, Scorpio.. ciri paling ketara ialah kedegilan ku hihihi

Sha - Awak duduk sana ke? Isk ruginya tak dapek nak belanja kak amy ehehe..kalau dak sure bleh borak panjang. Oh, I'm so looking forward for the Bee movie..siap frust ok sbb 4/11 tu citer tu belum kuar. 7/11 la baru kuar. Ingat nanti deepavali nak pegi tengok la memandangkan cuti. mcdreamy in a movie? I loike! Thanks for the info adik dear

Amy said...

Konot - Tu la, nak kena biasakan diri nih..terasa tua ok, uwaaaaaa

Kak Dills - Mekasih kak. Bila nak update blog ni? dah berzaman la kak harry porter tu. Dah sms Ros? Saya dgn dia kembor tak seiras, lain mak, lain bapak hihihi

Nomee - Mekasih my friend..

Amy said...

Farah - Thx for the wish :D

Rainy - Thanks dear. Dah update ke belum blog? Penat la tunggu :P

Zetty - *tadah tangan* AMIN. Tima kasih kak Zetty (kak gitu!) -Gives back wet sloppy lesbo kiss, ok dak? *jeling kat Aci Fina*

drNO said...

happy belated birthday......

terlambat..

Nadia said...

happy belated birthday, bebeh!;-)