Tuesday, March 04, 2008

Tak bleh siar nama lagi yek..kena tunggu official PR dgn photographer dia umumkan dulu heheheh. Saya pergi tengok kawan yg baru melahirkan anak pompuan yg sangat2 comey. Dia punya suara nangis pun comey je, pitching tak tinggi :). Congrats to her!! Dia nampak sgt cool, tak nampak pun macam ibu baru lepas bersalin keh keh..

Happy tengok she's surrounded by friends, even high school friends, penuh bilik yg besar tu. Bestnya, aku biasalah kan suka berangan nak duduk hospital :P. Aku takde langsung high school friends yg still contact dgn aku - sekerat dua jek..most of them kahwin awal, so bila aku habis study semua dah ada commitment masing2..mana la diaorg semua.

Had dinner at the same area - kalau dah ada Ms Z mmg confirm bergegar je la gelak kan? Lenguh otot senyum aku! Sakit perot..I had fun.

Boss announced today some maybe promoted and there will be restructuring in the team. Just hoping for the best. Kena tunggu sampai dapat official letter. Tuhan tu Maha Adil, you win some, you lose some..tak boleh tamak. Tapi usaha tetap kena usaha..

Adoih la Rina, nak masuk 2 tahun dah ni menunggu nak jumpa ko tak dapek2. Bleh try lagi 20/3 till 23/3..saya available :). Kang aku pegi Seremban kang! Jom Ros, bawa Khaliq sekali!

Nota kaki : Raff, sampai rumah baru aku perasan baju, tudung, rambut semua bau asap satay ehehhe. Thanks beb hantar sampai rumah :) I lap you!


6 comments:

Linda said...

Amy, Shell dah bersalin ke?

konot said...

aku tak pi tgk lagik... tak berani nak jalan2 lagik nih.. comey dak baby dgn mummy dia?

pijah said...

aku kena basuh rambut 2x baru bau asap satay tu hilang :p

aisha said...

apa la akak ni.. mabuk? berangan nak dok spital lak.. specific skit.. dok spital sbb benda baik takper.. hehehe.. mesti la balik ngundi..1st time nih.. debor.. debor.. hahaha.. tu la.. bila ek nak jumpa akak nih... malu2 la saya...

Inn said...

huhuh! i didnt get to visit yet. is she still in hospital? maybe petang ni after work i'll go. if im lucky la kan.

nanti ur turn (insyallah), i wanna be there :)

Amy said...

Linda - Ha'ah..PR dia dah confirm. Sila pegi blog Pijah untuk tengok Erina yg comey itu. AKu tumpang Pijah pi tengok sama semalam..geram ok tengok kaki pink kecik si Erina tuh. Saya nak satuuuuuuuu!! :)

Konot - Takpe, rest dulu..mesti la comey dah mama nya lawa bapanya handsome..:D rambut sgt lebat! Syiok buat tocang letak reben2 pink nanti..Shell muka rilek ok? Posing2 ambik gambo dgn signal peace dia tuh, waduh, macam tak percaya je org baru lepas bersalin!

Pijah - Tu ah, syampu rambut terus. Tangan pun melekat bau..tapi gua masih terliur teringat tandoori semalam kekekek.

Sha - Ok, ok..reword. Dok spital sbb beranak atau demam2 biasa (Hehehe). Kita tak pernah dok spital la, masa kita lahir je rasa dok spital..30 tahun lepas tu tak dapek2 lagi kekekek kemaruk! Elleh bila kita dah tak segan nak jumpa, awak malu2 kucing plak. Ok la, pi la balik Kuantan dulu, kita set minggu lain :P

Inn - Ha'ah..dari KLCC tak jauh dah tu..baby is adorable, mommynya pun berseri2, romantik jek aku tengok si EK melayan Shell. ALhamdulillah, all went well for her. Fuh, doakan la Inn AMIN..I nak balloons pink besar ok? I tengok Shell punya balloons semalam OMG besar gila!