Wednesday, March 05, 2008

It's a baby girl!

Okehh..it's official. PR dia dah kuarkan statement untuk press release hehehe jgn marah Cik Pijah, nanti cepat tua :P

Shareen dah selamat melahirkan baby Erina yg comey...rambut sgt lebat! Nanti syiok la mama dia bleh pintal2 rambut dia buat tocang dgn pink ribbons. I loike! Congratulations bebeh.. Selamat meneroka alam baru yg penuh pancaroba, believe me, it's all worth it!

Hello Erina!

Gambar dicilok dari blog Pijah tanpa rasa bersalah :D *sengih kambing*

Zal dgn Zetty, bilanya nak publish gambo? Kalau letak kat facebook, aku tak dapek tengok :(

7 comments:

konot said...

waduh waduhhhhhhh comey banget!!!! issskkkkk.. ada budak kena gomol kang kalau auntie konot pi tgk kang!!

di.di said...

gambar aku ambik takleh publish la mek.. censored!! marah Ek ngan aku karang... tak pasal pasal hilang kawan...

It was nice to meet you so see you again soon?

- guile - said...

allo dear...

u're tagged.


http://richochet.blogspot.com/2008/03/webtag.html

Inn said...

ok. one HUGE balloon when it's ur turn (AMIN!!) and i'll bring daisies also (hi zets! thot u're getting her the spa voucher?- hehe)

Amy said...

*jerit* aku tengah busy gilos nih!!

Konot - Ha'ah comey banget..geram

DD - Lupa plak ko snap waktu censored heeh..Awwww, jgn serik ajak aku.. aku ni single wife, Zul sporting ehehhe

Guile - Bebeh! I tengah busy sampai bawak keje balik rumah ni. Baju bertimbun tak lipat lagi..masuk check kejappp je ni. Will do it over the weekend *hugs*

Inn - Yippedaaa, nak balloons. Pastu nak bunga macam Zetty bawak, tapi nak kaler putih (mak aih, demand, ngandungnya tak jugak!)

*back to work* yikes!!

Zetty said...

firstly, aku cadangkan kau bukak account facebook.

secondly, to inn..bunga tu kira teaser.

thirdly, jgn risau beb..i will find the white one for you and i am bringing 24 of them!

Amy said...

Zetty - Aiseh, gua malas gila nak start facebook tuh..24?? Ni yg lagi semangat nak ngandung nih!! :P