Sunday, March 09, 2008

A wet Sunday

Hujan mencurah2 petang tadi...

Hari ni angin rajin, goreng keledek, makan panas2 time hujan - syiok!

I made lychee pudding too, lama tak buat. Am bringing this to the office tomorrow. Berkilat dak?

While at it, marinated some chicken for dinner too
Rajin semacam plak hari ni. Entah kenapa :D.

My Aunts went merisik today for my dashingly handsome cousin (he sometimes read my blog :P)..I hope it went well and looking forward for the big event soon. My other cousin (I think she haven't found my blog yet) is anxiously waiting for her SPM result this coming Wednesday...saya pun berdebar sama!

My sister bought me these. Comey kan? Tak kira la kalau saya dah nak masuk 31 tahun pun!

8 comments:

ween said...

hmmm yummm yummm.... kenyang tgk gambaq. amy buat kat ween skit the pudding... kehkehek

aisha said...

Akak.. sidap nyer... uhuhuhkk.. nak jua...rajin sungguh memasak.. mana akak kidnap keledek itu?

Zetty said...

sila tapaukan puding dan ayam itu dan dikirimkan melalui adik ku itu ye.

terima kasih.

myheartbleeds said...

Wah... sekali-sekala jadi perfect housewife, best gak kan... :)

Amy said...

Ween - Bawak gi opis takde org cakap sedap pun, maklumla semuanya so-called otai memasak, tak pandang pudding amatur tuh :) tapi family I cakap sedap (takut nak cakap tak sedap kut ahahha)

Sha - Dah mai angin rajin..kalau malas, malassss gak. Keledek? Daddy beli kat pasar tani, dia tahu kak amy suka yg warna merah ni. I love my daddy! Camner awak ngundi first time ari tuh? Ada hasil? :)

Zetty - Ada citer bengang kat opis. I don't think Ya had the chance to even taste it, I'm too pissed off to ask..nanti gua citer 19/3 nanti. Kalau nak kirim apa2 kat ko, kena bagi on Friday la ye dak coz ko tak duduk sama dgn dia yek?

Myheartbleeds - Perfect? Aduih, mahu gelak guling2 Zul kalau baca nih. I'm far than perfect la sis. Nak hidang kat dia ni susah sbb hari biasa balik dah lewat, jarang dpt dinner sesama, weekend pun balik malam..bila sesekali dia balik awal macam semalam, tu yg semangat je buat macam2..suka bagi dia makan :)

Inn said...

i tot i left a message yesterday... heh. mustta been in my head aje kot. tsk.

ur wet sunday is making me hungry on a monday morning. (although now dah tuesday)

tsk. i so need to get a life.

aishah said...

rajinnyer amy..
terliur aku nengok

Amy said...

Inn - Keh, keh you ni ok ke dak Inn?

Aishah - Hey! Dah balik dari Langkawi dah??