Thursday, April 17, 2008

Nope...not in my world

Selalunya la kan... bila dah tender tu, dah tinggal saki baki baper hari je lagi nak keje, org akan ignore, bior ko buat keje sendiri...ada tu siap the last week of work main games je habiskan masa..

Nope, not in my world. *sigh*

Tomorrow am going back to Pahang. Dah 11.33pm and I haven't pack anything..yeah typical me.

Zul and me will be going to Perlis on 30th, my second cousin getting married on 1st May. I can't wait, because :

- I like travelling anywhere as long as hubby ada :)
- I miss Perlis : cheap and nice food *meleleh air liur teringat goreng pisang besh and superb seafood*
- 30th of April means I'm FREE, bebas merdeka.... yippedaaa!

So, how's your last few days of work in your WORLD?

Have a great weekend!

18 comments:

aishah said...

akhirnya.. ada gak update.
lepas ni tak terserempak lagi la kat tpm ye, kat awan besar, kat mahsuri.. hehe

aisha said...

another aisha here.. ala akak.. love travelling dgn abg zul konon.. padahal dlm keta karang baru sepoloh minit jalan, akak dah tersengguk-sengguk tido.. hahahha..
selamat berjalan.. jangan la susah payah sgt kak oi.. tak lama dah tuh...

Amy said...

Aishah - Tengah feel a bit gloomy la for the past one month. Malas betul nak update kalau hati tengah gundah. :( Ha'ah la semalam amy pegi makan kat Awan besar, saja je time lunch makan sate. Paling rindu nanti food court kat Bandar Kinrara dgn pisang goreng kat situ *adoih rindu makanan plak aku!*

Sha - Hik hik dua2 aishah mengcomment. Hampeh ah Sha ni.. this time balik dgn bas la, dedua bleh rest dan tido. Maksud orang, kat Perlis nanti la bleh jalan2 dgn dia...dia dah la weekend asyik keje, time ni la kita ada nak spend dgn dia :)

Mas Rahim said...

hehe amy...aku dulu pn, last day still keje sampai kul 6 tau! x dilepaskan heheeh tensenn jerr...org lain, last day leh jalan sana sini, aku, still kena wat keje..isk isk hehe

Amy said...

Ko dgn aku mmg sama je la Kod. Asyik kena keje jekkkkkkkk
(Aku yg pukul 3.58pm sabtu masih di office)

di.di said...

hmmm.. kalau ko jadi cam my x-colleague, dia buat bodoh jer... org bagi keje dia xmoh buat.. selamba toye dia je... tapi gaji jalan ni...

Amy tension said...

DD - Kat sini kalau buat camtu, entah2 gaji kena tahan...aduih. Aku berdebar nunggu 28/4 ni. Bila kita nak celebrate ni?

Cosmic_GurL said...

I pun tak sabar nak tunggu 1st May..coz it's my hubby's besday :P

kay said...

so how was perlis? ada lagi dak goreng pisang sekupang??

Anonymous said...

amy..kau tahu kan yem dah deliver baby boy. nak gi umah dia kat putrajaya tak? aku ngan kodeng plan nak gi sabtu nih 26/4...jom ar joint sekali ;P -hiemash

Amy said...

Sherie - Ye ke? Happy birthday in advance to the macho man! :)

Kay - Oit, belum lagi la. Next week. Iyer, masih ada tau goreng pisang sekupang. Yareebaa

Hiemash - Kodeng ada sms aku. Aku dah reply kata aku jaga exam. Lepas Asar bleh la beb...dia tak reply pun? Please ah, nak gak jumpa korang..

Anak Daddy said...

Opis baru kat mana?

KC said...

assalamualaikum amy!

sorry for not inviting u earlier. anyways, atas sebab2 yg tidak dapat dielakkan, I have to put a temporary restriction to my blog. Tengoklah in a month or two (depends), I will remove the restriction.

anyways, i dah invite you. but jgn terkejut sebab I tak sempat nak update lagi ...hee hee since march 6, 08.

Amy said...

Aunty Teh - Sejengkal dari umah :P

KC - At last! Thanks for inviting. I totally respect your reasoning. I pun sometimes dah terasa nak privatekan blog, lagi2 bila dah nak tukar keje ni. Still thinking about it :)

neomesuff said...

wah..menghitung hari utk merdeka dan makan sedaps hehehee

Amy said...

Kak Nomee- Yesza..my brain could not take it anymore. Hihihih..yeah, been having free food since last week Wednesday, THursday, FRiday and coming Monday hihihihi.. pastu makan sesedappp di Perlis plak..can't wait :)

Inn said...

hey girl, now i'm having cravings too. Teringat perlis cheap food. and yezza! the seafood - yums. so fresh. alamak.. bila lagi nak gi k.perlis nih.

1 week before my last day, lagi gila i kerja. but itu dulu la.. now prolly wont be too bad.

have fun for the upcoming trip!

Amy said...

Inn - Eh, you've been to Perlis? Bila tu? Not only that..waiting for the trip to Pdg Besar too, walaupun bukan banyak mende bleh beli pun :). Talking about Perlis pun buat I rindu kat arwah my grandparents :(. Yup, I'm just waiting for 29/4. 28/4 although it's the last day of work, at the same time rasa sedih..