Friday, September 05, 2008

Super express update

Super quick update...

Today, working half day...going off to Kuantan for exam invigilation after B finished his Friday prayers. Coming back only on Monday and start work on Tuesday :)

Had a great weekend.. Friday met ex office colleagues...juicy gossips..nasib baik belum start posa :P

Saturday, mini reunion of my English course class NO3 in PPP. I organized it as Intan Lily who is working and staying in Sarawak came to KL. Although ada yg I only managed to call last minute, dapek jugak datang...thank you so much. Below pictures...

Intan & me
Semua (paling ujung Maff)
Ucop & Yus
Yan, Jie & kids
Latiff & me
Zul & wife

One word - FUN!

Will put more details on our own N03 blog some time later ok kawan2 N03 ku?

Looking forward to next project - IKEA RM15 Iftar session with TEKBES gang...tunggu!!

Eh ada lagi la gambar tak upload lagik - B's bowling and Uncle S' house warming. Tak sempat dah :)

Later ..have a nice weekend.

10 comments:

dillazag said...

Aku dah tak sabar dah ni, tapi next week: Isnin, Selasa and rabu dah full!!! Next next Monday, boleh?

aisha said...

alaa... akak ni ado ke pergi kuantan lepas org dah balik kuantan.. tak best langsung la..

landen said...

pergh...kur kur pun dah berisi tuh...

neomesuff said...

meeting old friends memang super FUN..good therapy hehhehe

di.di said...

selamat berposa amy

Mas Rahim said...

uiks...zulkur berisi ler hehe lain gilos heheheh bestnya korang leh wat ala2 mini reunion...bebudak class aku ramai bersepah dah hehe

JueOny said...

Amy...ko memang organizer yg terbaiikkk.......dapatla melepas rindu tgk gambaq kengkawan especially Yan...hehehe..kami pun dah lama tak jumpa...mak aii...sungguh berbeza zul...Maff n Amy still maintain...

Amy said...

Kak Dills - We are meeting on Friday la kak...tak reply pun email?

Sha - Aiseh nak biat camne? EH Kuantan macam KL asyik ujan je

Lan - Tu la aku pun terkejut memula tu

Kak Nomee - Memang, sbb tu tak pernah rasa tua ahahah

Zal - Kat manila lagi ke?

Kodeng - Yup, punya la lama tak jumpa dia

Jue - Bila nak update la entry ko tu??? Aku dah rasa nak retire jadik organizer ni Jue keh keh stress woOO...

Ayu said...

aku ngan ihsan tengok gambar tu pun first komen...uish.....zul kur sungguh berisi :P

Erni Marlina said...

amy...apa email/contact no yus...isk isk lama tul tk jumpa diaaa...