Thursday, March 12, 2009

Don't judge a book by it's cover

Looks can be very deceiving

Si budak lelaki di atas ni:

~ baru je injured himself last weekend lepas pecahkan pinggan and now kept looking at the plaster on his finger macam plaster tu satu mende alien yg melekat kat dia punya chubby fingers

~ loves bullying his elder brother, Adam sampai Adam nangis. Oh Adam is cengeng like me by the way


~ sangattt pandaii buat muka innocent. Bleh menang Pelakon Kanak-Kanak Harapan.

You wait until Angah get her hands on you ok? Buliii eh??



6 comments:

konot said...

ehh..ni adik dia.. aqif eh? dah besooooo.. aku dok ingat ni adam! iskkk.. auntie konot ni selo lah!

Amy said...

Ni Akif la Aunty Konotttt. Adam dah kurus kena buli dgn Akif ni :P

Anie said...

Akif lagi comeyy laa.. ish.. cemana ni..

Amy said...

Mel - Di mata ku dedua comey ehehe tapi Akif ni lebih lasak..kasi spoil reputation anak kedua yg selalunya baik *macam aku* hahah

violet said...

boy y comey =)

Amy said...

Violet - It's my nephew. Thank you :)..and thanks for dropping by. Datang2 la selalu :P