Sunday, March 22, 2009

Selamat Pengantin Baru Puan Pijah

My heartiest congratulations to Puan Pijah and Rizal for tying the knot last Friday night. I went to their nikah on Friday night and reception last night. Pijah looked stunning, so gorgeous la!

And I finally get to meet Sherie and Izreen, been following their blog for quite sometime and it was nice to finally meet them :).
And semua cam muka Zul last night from the hundreds of pictures I've pasted here.

And it was fun meeting the TEKBES geng, as well as the BB girls. Tah baper banyak jokes la Zetty crack at her table sampai Fina kena pakai inhaler :P. And Rosnah and I started giggling when we hear someone from Sherie's table laughing, it's a contagious laughter. Tapi tak berani nak toleh tengok siapa. Hihihi.
I'll let the pictures do the rest of the talking.


Am not really in the mood. I'll be back when I'm ok. Happy working.

13 comments:

shell said...

eh asal hari tu tak nampak aje pun...

Nomee said...

Selamat pengantin Baru Pijah. Moga bahagia hingga akhir hayat. Amin...

Zetty said...

kelakar tengok muka zul masa kitaorang ramai2 panggil dia haha.

konot said...

since pijah tak de blog so tumpang lalu ye tuan rumah..

slamat pengantin baru pijah! u look gorges!!!!

maaf ye tak dpt dtg! sonok tgk u all gelak ketawa sesama!

Amy said...

Shell - Aje duduk dgn geng2 Boustead dia, itupun mujur nampak masa beratur nak salam Pijah, kalau tak, takde la bergambar sama.

Nomee - Aminn.

Zetty - Tu lah, masa dia citer pun aku dah gelak. Rugi tak tengok muka dia macam mana masa tu :P

Amy said...

Konot - Sila,sila. Saya bukak ruang ni untuk ucapan tahniah pada Pijah. Heheh.

Cosmic_GurL said...

Hi Amy!! It was good to meet you too. Oh btw, if you heard someone laughing out loud from my table then chances are it was me! Hahahahaha!

dillazag said...

Amy, So happy to meet you again.. Nak kena makan and gossip bebtul la.. Tak puas berbisik over the table..

Lagi satu nak tumpang lalu ya...
--> Selamat Pengantin baru Cik Pij!!! You look sooo gorjes!!!
-->Shell, nak baca bolg awak...
hihihihi

Amy said...

Sherie - Haha ye ke? I was so tempted nak toleh masa dengar bunyi gelak tu tapi segan. I pun sakit2 leher dok toleh2 cari Zetty and Fina coz I thought I saw Fina tapi bila toleh lagi sekali tak nampak laks. Good thing they saw Zul and I managed to spot them :). I nampak Dzu kat your table tapi I silent reader je,so segan nak tegur :P

Kak Dills -Tu la, bila nak plan? Aku ke kena plan? Heheh. Yer yer sila2 bagi ucapan.

shell said...

tumpang lalu..

kak dilla,

cheq tak invite lagi ka?

bak mai email..

Amy said...

Shell - Sila-sila...sila invite. Zal je tak invite2 aku :((

ajezack said...

Amy tumpang lalu..

Shell, aku dok panggil kau masa ko lalu tepi meja aku.. tapi i guess u didn't see me with ur eyes under that new bang hair tu..hehehe..

aku duduk ngan opismate.. kene sopan sketla dok panggil kau tu kan.. takleh buat suara speaker..

-LaiLa- said...

She looked so gorgeous!!!