Monday, April 20, 2009

Counting the days..

'Show' starts today..I would say it's administered better this time around compared to previous semester. At least, ada la masa nak duduk, and lunch at a reasonable time. Am just counting the days for this to be over with, 13 more days..

B can testify that I was worked out, dia kata muka aku monyok je, I got easily annoyed (or is it the PMS? Pimple dah kuar, where else kalau tak betul2 atas batang hidung :( ), I slept early, and the 'sound' gets louder this week..hihih. Forced him to accompany me in the office till 8.30pm today, he came after Maghrib and we went for dinner right after I completed my work.

Is it just me or is it really warm now? Malam pun panas, aircond memang full blast these few days.

Ngantoks. Later.

6 comments:

dillazag said...

Take care, dear.. Especially masa-masa stressful macam ni..

Dan saya bersetuju secara mutlak bahawa sekarang ni memang dah panas..

konot said...

mmg tgh panas nak mampus!

i remembered on saturday lepas.. badan aku melekit!! sofeya has rashes all over.. and am pun naik gatal2.. iskk..

for the first time in i-dunno-for-how-many-years we all mandi withuot water heater! hehe

Amy said...

Kak Dills - Tq. I lap yeww. Panas seh. Saper2 tutup aircond opis time ni mmg aku laserkan je hihihi
-sesambil kunyah keropok lekor-

Amy said...

Yer Konot...I think last Friday ke Saturday balik keje 7pm camtu mandi, sebelum tido 12am mandi lagi. Aku tak bleh tido kalau panas-panas. Tapi Zul rilek je lagi tido dgn comforter..heran aku.

水煎包amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情