Wednesday, July 01, 2009

Wake me up when July ends..

Am busy with work - final exam season. Lama dah tak online memalam and bloghopping (tapi FB sempat ye), kinda miss it.

B dah start shift hours today. Morning shift. Kinda sucked. Got up at 6.10am today to prepare breakfast *sigh*yawn* but I love him too much, so I did what I have to do la. I'm mentally prepared for next week when he start his night shift :(. But night shift means I get my supir back and lunch companion :)

Baru habis ganti posa 2 hari. 3 more to go..

Tentative date for moving out to the new house has been postponed from 25/7 to 26/7. Mama ada important wedding on 25/7. *double sigh*. Tomorrow, they'll be fixing the lights and fans and on weekends, Ayah and B will be putting up the curtain rail thingy ke apa tah and shelves in the store.

Dan saya pokai. B pun pokai. Sekian.

6 comments:

aisha said...

so, when can i do the honour to gantung the jam dinding akak? hehehehehe...by the way, balik kuantan ka minggu ini?

Amy said...

Sha - We should meet after your engagement la..nak pulangkan DVD ni. Tak la..sebarang plan ke Kuantan atau Jerantut akan dibekukan sampai August :). Gila koser kan? Anyways dear, happy engagement day nanti. Ingat tau, I wanna see the pictures in your FB nanti!

Anonymous said...

sama lar kita...aku pon pokai jugak baru siap renovate rumah...mmm 90% siap sebenonya...so this raya will be a bersederhana-tapi-meriah. kenduri jgn lupa jemput tau (yg entah ke berapa kali mention aku pon tak tau hehehehee)insya-Allah kalau husband aku avail kitorg dtg (he's working on shift too... ;P hiemash

Amy said...

Hiemash - Banyak belanja kena kuar utk Raya tahun ni :). Insyallah akan ku jemput..Suruh Kodeng organize bukak posa ke, kita jumpa2 la dulu before buat 'rumah suam' :P

konot said...

slamat join the pokai-after-pindah-rumah geng.. (aku ler presiden geng tuh)

Amy said...

Konot - Haha..sangatttt pokai ok. I think I'll be dead lepas pindah tu. Makan roti lohh. :P Kena kurangkan makan extravaganza kat luar, kena masak selalu *cringe*. Hopefully bleh recover after few months.