Tuesday, February 09, 2010

Nobody..nobody but you!

Ko la ni Zets, I kept hearing this song in my head haha.

Ok, takmo sedih lama2..thank you for all your comments..it meant a lot to me to know that friends do care..even readers yg tak pernah jumpa pun. Thank you, thank you.

So, CNY ni long weekend. I am so looking forward to it. Nak cuti, nak cuti. I did apply for an extra day on 17/2 as well. This Saturday will be my Mama's 60th birthday. Tiyah and me are planning to take her out, let her choose her present and later at night, dinner with the whole family, maybe kat rumah je, as requested by Ayah.

14th ada wedding in Malacca and will be going with Tiya as the bride is her colleague and my ex-colleague. B is on morning shift and so will not be going. And malam tu lepas habis shift dia, we'll be going off to Pahang and coming back on 16th night or 17th morning, that's why aku ambik cuti sehari lagi, nak rest :).

So, what's your plan for the long weekend? Whatever your plan is, please drive carefully ok? Enjoy the long holiday. I think I'll be blogging again only after CNY nanti. Take care people!

14 comments:

aisha said...

kak amy, i pun balik kontan gak.. akak kat pahang brapa lama?i sampai selasa.. if terturun kat kontan tuh, bgtau la ek..

Amy said...

Tak pi Kontan la darling..balik Jerantut je. Kak Amy pi Kuantan 6 & 7 March jaga exam. Tapi tak tau la kalau tetiba ter pergi Kuantan, will definitely let u know. :)

Zetty said...

i want nobody, nobody but you!
hahahaha...

Amy said...

Zets - Sejak ko comment dlm FB aku tu, I kept on singing that song! Berhantu ok! Mencikk. Hahahah

Zetty said...

lagu tu kena nyanyi siap kena clap clap hands mcm dlm video clip.

tepuk sikittt.haha. giller annoying kan lagu tu.

Alfian_Troxion said...

takde plan
kasik tunggu bini beranak je. hehehehe

Linda said...

aku takleh cutiiii...cutiku beku sampai March...huuuaaaaauuuaaaaa...

Amy said...

Zetty - Betul, annoying but yet macam terikut2 haha.

Jawa - Aku tak bleh nak digest lagi dlm pikiran aku ni yg u read my blog *blushing*..ha ah la anytime je Shazwan nak bersalin kan.. jgn lupa post gambo2..i just loveee baby pictures.

Linda - Oh My..tapi hari raya cina tu tak yah keje la kan..cuma ko tak bleh minta extra leave je la right?

Mas Rahim said...

oit..wedding kat melaka tang mana? rajin2 singgah arr heheeheh ;-)

Amy said...

Kod - Tak ingat, kena tengok kad. Ada kebarangkalian nak sesat ni, adik aku pun bukan familiar sgt. U standby la phone ye, kut I sesat mmg takde org lain I akan call, mesti yewww haha.

aishah badaruddin said...

enjoy your holidays amy...

Amy said...

Thanks Aishah :). u too!

水煎包amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情