Friday, February 05, 2010

Wishing on a star

It's nice when you can plan when and how many you want..
I don't have that privilege.
*running to B's arms and cry*

Saya tak pernah memaksa sesiapa baca blog ni..

21 comments:

Silent Scribbler said...

Aw.... are you OK, Kak Amy? I think I know what you're talking about coz we are in the same boat. It's rezeki dari Allah after all kan akak? (hug kak amy)... continue to write OK akak... it's a good way to let loose.

DocYana said...

Amy,
Sape tu buat Amy nangis??!! Mai DocYana pok dia......

MHB said...

amy dear... Allah Maha Adil... rezqi Allah comes in many forms; ada yang nyata dan ada yang tersirat...

ada orang tak sayang mulut ke? ignore je org cam gitu!! HE loves you, girl! more than you know!!

hugs

aisha said...

kak amy..... hugs hugs hugs..pat pat pat... shh..shh..shh.. (bayangkan saya peluk, tepuk blakang akak, pastu pujuk ek..)
jangan la sedih akak..just tabahkan hati...

ms ngantuk said...

amy, jgnlah gitu. doa byk2 minta lapangkan hati, murah rezeki n sihat sll. everyone has his/her own probs/ complications yg others don't know ok..

Linda said...

*terpinga-pinga*What happened?

Amy said...

Korang buat aku lagi nangis je *group hugs* Thanks korang..

T.Sha - Awak baru lagi la Sha, org tak kata apa punya :). Bukan nak susahkan hati kawan2, I just need a place to let loose and hence, this entry

DocYana - Takde sapa la..Amy ni biasala, emo lebih sket tskk tskk

MHB - Tahu..takde sapa cakap apa2 pun, just received news and terpikir sendiri 'How nice when normal people can plan when and how many when I'm struggling to even get one'..tu je.

Sha - Tq, tersedak2 dah ni kena tepok :)

Kay - *tunduk lap air mata* I know. Thanks Kay

Linda - Nothing la dear..it's just one of those moments.

mamacrocs said...

menarilah dan terus tertawa
walau dunia takseindah surga
bersukurlah pada yang kuasa
cinta kita di dunia

selamanya...

Amy said...

Lagu Laskar Pelangi kan Intan? **hugs**

Fini said...

Amy, i think I know what you are talking about...please please do not let this bring you down. Allah gives when you are ready to receive...Yang dah dapat belum tentu lagi they will be happy or are they able to provide...banyak responsibilities and commitments!! Look at the bright side of things ya...In the mean time I can only wish for good things for you and really hope that one fine day He will bestow you with what you wish for.Jangan putus asa...there is always light at the end of the tunnel dear...I on the other hand do envy how romantic your husband is and the attention that he is giving you...see, everyone has their stories...

Konot said...

tgk tu amy.. punya la ramai org sayang kat nko nieh!!

jgn sedey2 ye....

*hugs*

toughcookie said...

gosh i tak tau nak cakap camana cos to tell you the truth, i suck at consoling people. the best i can do is hug you, hold your hand, cry with you and hug you summore. *hugs*

Amy said...

Fini - Tq..ermm dia tak la romantic all the time, most of the time la. Ada gak sometimes dia ignore I, bila dia letih nak tido or bila dia pegi memancing :)

Konot - Tu la. Aku bukan nak buat kawan2 susah hati, just need to let it out..sorry ye korang.

Juan - **hugs** I felt so loved by all the comments here..tq

Zetty said...

join mamacrocs nyanyi part chorus :)

*hugs*

Allah nak bagi masa kau ngan zul honeymoon lagi.

Amy said...

Zetty - Dah ber moon-moon dah ni :). *hugs lama2* Tq beb.

aishah badaruddin said...

cheer up amy.. :)

Anie said...

meh nak pat pat nak pok pok gaks.. sori lemban, bab tak kai stimiks..

dun cry for me argentina kok mi :)

dillazag said...

(((((((amy)))))))

Just let it out. It is good for you.. Insya Allah, teruskan the prayers. Dia Maha Adil.:)

Amy said...

Aishah - Migraine le pulok ari ni. So masih rasa miserable.

Mel -Lemban tu apa? Nama kuih baru eh? :)

Kak Dilla - Nak pelokk! ((hugs))

Maff said...

Amy I love you!! *hugssssssssssssss*

Amy said...

Maff - I love you more! **huggggsss**