Tuesday, May 25, 2010

Could today be the day?

Got the offer letter yesterday..and I need to reply by tomorrow?

Could today be the day that I tender my resignation again after 2 years working here?

22 comments:

aisha said...

yeay!! nak saya tolong typekan resignation letter for you? dgn senang hati nyer berbuat demikian..

Anie said...

Dear Boss,

Awak Busuk! I quit! Hahahahahaha!

(bleh?)

Fini said...

wow amy!!!congratulations!!let me know the outcome...

Fina said...

aku banyak template resignation letter, from friendly, short and sweet, short and professional, gratefull....semua ada hahahaah....offer best tak??? kok best cabut la wei...

Amy said...

Aku baru nak pegi tender ni. Fina, biasa2 jek..but ada kebaikan utk my personal gain. So, pejam mata and tender la dulu and hope for the best. Kot tak ok gak kat new place ni, carik je la keje lain plak. I'm going back to the old place la Fina.

-M-E- said...

woot! woot! senyap2 ajer :P

mamacrocs said...

Ngko dah tender ker, wish u all the best n the best part ngko tak yah ngadap muka kakak gil yeayyy

wanshana said...

All the best, dear :) Insya Allah it'll be better in all ways career-wise for you from now on, insya Allah.

Anonymous said...

Amy,

Babe, harap back to your old place will be good for you. Asyik kerje tanpa henti jek, letih wei.. take care sis.

~arena

pijah said...

wah! hebat! congratulations!

Nomee said...

All the best Amy!

Amy said...

ME - Drafted email to you before tendering tu, tapi network error and I just cancelled sending. I guess no lunch in KL when you come back nanti :(

Intan - Dah Intan, semalam. Thanks Intan. Aku tahu kakak gil ada di mana-mana company.. hopefully dgn advantage yg lain lepas ni, aku bleh tutup mata if ada kakak gil kat tempat baru ni

Kak Shana - Insyallah, aminn. I know I'm taking the risk, if only you all knew what I have to go thru here.

Che Na - I doubt that there will less work pun, workaholic dan aku dah sebati. Macam aku ckp kat Intan, moga2 advantages yg lain dpt compensate mende2 yg tak best nanti.

Pijah - Thanks beb, tapi takdelah se best mana pun, bukannya aku dpt keje company gempak2 cam korang :)

Nomee - Thanks beb, doakan yg terbaik utk aku.

Anonymous said...

kakak gil tu sape?

-Anie-

-M-E- said...

La... ye ke? Tak pe... Happy for you... mcm tunggu bulan jatuh ke riba kan? ;)

Amy said...

Mel - Biarlah rahsia ahaha
ME - Thanks beb, good friends are people like you yg happy for the friend and being supportive(tak kira whether she made the right decision or not :P)

Silent Scribbler said...

best of luck to you ye Kak amy. may Allah bless your latest endeavor. On a side note, tak nak update blog ke? He he he he.

Amy said...

Sha - Tq. Nak update, but..erm..

Leen AshBurn said...

Wah Congratulation! Semoga new job memberikan lebih kepuasan yang menginzalkan hiks.

Mas Rahim said...

amy..wah dpt lain ek?tpt lama ke yg lain?congrats beb:-)

Amy said...

Leen - Pleasure to have u here beb! Menginzalkan keh keh..not too sure on that, am just hoping that I made the right decison. Thanks beb!

Kod - Tempat lama..ada 101 sbb why I need to move nanti jumpa kita borak :)

Zetty said...

Ya baru jek resigned babe last week. nak bertukar angin katanya. hehe.

Amy said...

Zetty - I know, I read her blog and saw her FB status. Takde rezeki nak keje dgn dia lagik.