Monday, May 17, 2010

Cousin's wedding updates

Badan rasa sangat lemau, emosi jugak..Below are picture updates of the wedding. I'll just let the pictures do the talking coz sesungguhnya takder bahasa nak gambarkan this wedding.. layannzz. Part paling best adalah sessi bergambar :))
Malam nikah


Reception in Q Hotel, Shah Alam


Bertandang

11 comments:

pijah said...

amy! ko nampak lemau kepenatan! sila amik cuti panjang! :p

Anonymous said...

u look sweet kak amy..

gus said...

haha, cik pijah kita... sepantas kilat rekomen cuti... aku pun nak cuti gak...

take care amy...

terkenang lagu britney spears "have you seen amy"

Amy said...

Pijah - Haha..soon, I will (i hope so)

Anon - siapakah anda yg memuji itu? Sila kenalkan diri supaya I bleh belanja u chewing gum :P

Agus - Thanks..:)

mamacrocs said...

kak amy baju adalah sgt canteeeekkk tapi muka adalah sgttttt penattttt sila ambil cuti panjang (kalau boleh datang kat aku) sebelum ngko bertukar jadi zombie

Amy said...

Intan - Thanks hihi..nak datang, nak datang sangat tapi tabung travel belum penuh..doakan murah rezeki (dan berdisplin menabung!)

Anonymous said...

kak amy, nurul la...buah hati en azhan ;)ehehhe...

Amy said...

Ler Nurul.. next time tulis la nama :). Thanks for still reading my blog :)

aishah badaruddin said...

amy.. kau tau any homestay yg bagus kat area kuantan?

Amy said...

Sunway Damansara Kuantan - dlm RM200 satu rumahh..tapi dlm 15 minit dari bandar. Tu je yg aku tau, sbb mak lang aku ada buat kenduri kat Kuantan and dia bookkan utk besan dia. Kalau dlm bandar aku tak sure sgt, sbb kalau utk keje, mmg aku dpt hotel.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網