Wednesday, May 12, 2010

Quick update

I know, I know..mengelat lagik..

Ada some unexpected things occur kat office, changes of result meeting dates. Makanya instead of rasa merdeka, belum merdeka lagi sepenuhnya and I still have to work the whole of next weekend. Dah takde perasaan dah. Mujur la this coming weekend ni dapat gak rasa rehat, walaupun sebenarnya tak berapa rehat sbb helping out with cousin's wedding. Jumaat ni dah start cuti to help out.

Dah ada perasaan nak resign 24 hours ni..how. Dan sedang cuba pujuk hati utk bersabar. It's getting more and more ridiculous and it's driving me crazy.

12 comments:

toughcookie said...

sabo beb.. sabo. lemparkan je semua tu away. buat tak tau, boleh?

Amy said...

Tak berapa nak boleh buat tak tau ler :(. I tengah sabarkan hati ni.

aisha said...

hehhee... takper la.. ngelat pun ngelat la..janji ada citer tapi pendek sangat la citer sang kancil dgn buaya akak..

Linda said...

Cobalah untuk bertahan seminggu ja lagi Amy, then the world is your oyster..hahah..betui ka dak ni..

Anie said...

tp dia ske mitbols (read: meatballs) so.. the world is your mitbols kak amy.. hahahahahaha!

Anie said...

tetiba jek rasa nak nyanyi..

you drive me crazyyy..
why are you messing with my mind?

rasa cam lagu n'sync

Amy said...

Sha - Belum ada mood ni sbb bila dah penat, mood nak bercerita tu takde. Citer LRT pun tak lepas2 lagik nih..

Linda - Saya akan coba utk setia, eh itu lagu..saya coba bersabar walaupun menyampahhhh dah.

Mel - Ko mengingatkan aku yg dah berbulan tak makan mitbolls IKEA. Owh noooo..so many things aku rasa nak balas dendam. Tido, IKEA, meatballs, kedai romantika, tido, pegi Nilai 3, tido dan tidoooo. Owh ya, karaoke dan tengok wayang, dan bowling..Lamanyaaa tak buat semua tu.

Anonymous said...

Babe, hang in there? kejer baru camno? Sabar banyak2 babe.. all this will pass, kena sabar sikit.. sikit je lagi tuh..

cekna

Amy said...

Che Na - Thanks..kalau la kaya, dah lama gua jadik full time housewife. Letih dah aku nak ngadap semua ni.

Silent Scribbler said...

Salam kak amy... jgn sedih2 OK. You will make the right decision when the time comes. Enjoy the wedding. Ada masa buat tag I pasal YOUR wedding. :-)

Amy said...

Ada tag lagi ke? Ada another friend punya tag pun belum buat lagik nih. Ok ok will do it soon.

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情