Monday, July 05, 2010

The Singapore trip

Hai korang :)

I got back from Singapore last night. I had fun. Nak cerita panjang2 rasa tak larat. So, update dgn pictures je ok?

Singapore Day 1

Singapore Day 2

Actually, ada few more pictures tapi ada dlm BB my friend. Long story.

Will be going to Perlis with my parents and sister on Wednesday and will be there till Saturday, meninggalkan suami terchenta yg bekerja. Berat rasa hati nak tinggalkan dia he insisted that I go as it's a rare opportunity that I'll be on long annual leave like now, so pergi je la.

I'll be starting work this coming Monday..tetiba rasa in denial ok? :)

11 comments:

Arena said...

Owh next week dah start kerja.. cepat kan?

Zetty said...

ello cik puan, kot setakat nak letak pix...aku tengok kat FB ok. i want story! story mory please hehe.

Silent Scribbler said...

Wah looks like you had a good time. :-) Please continue your blogging. He he he he. tak best kan kerja lepas cuti lama? Good luck!

Amy said...

Che Na - Arghh don't remind me! Aku siap pikir. Where did that 2 weeks go?? Hihih

Zets - Aduihh pedas statement. Hihi, tah..manyak constraint nak citer. Ada bende yg tak bleh nak citer, aku jadik stuck.

Amy said...

T.Sha - Thanks bebeh!

dillazag said...

Amy,
Syoknya.. Si Khaliq pun ikut. :) What I wanna know is, Mana korang dapat macarons tu? 1847 *entah tahun berapa* Tea Company tu ke?

lady x - BeriHitam said...

amy - citer jek.. amende yg constraint.. hahaha.. at least boleh tau best ke tak jalan2 ngan BFF. kalau tak best, maybe boleh di improvekan.. kalau tak best jugak2, tak yah buat repeat trip. ahaks..lalalala

Konot said...

sgt jeles okeh aku tgk org pegi singapore!!

jgn citer aaa nanti aku jeles..huahuahauha.. boleh gitu!

Amy said...

Lady X le plak kan? :)

Amy said...

kak Dilla - Kena tanya Aje, dia je yg beli tu

Konot - ok la aku tak citer hehe

ajezack said...

K. Dila > macarons adalah wujud at few places kat singapore.. saya adalah sangat excited dapat makan. yang aku sempat try is that tea company kat ION tu tapi kurang sedap n maybe some ada liquor. then i tried Canele patisserie chocolaterie kat paragon/ raffles shopping center, adalah amat sedap.. box dia pun chantek.. i still keep it at home.. Bakerzin pun ada jual macarons k. dill, but didnt get the chance to try..