Thursday, November 04, 2010

Turning 33

Dah double digit aku hari ni, 33. Dulu rasa bila sampai umur 30 ke atas, mmg dah tua la. Tapi dah sampai 33 ni, rasa muda jek lagi haha. Tak bleh blah ayat. :P

Moga apa yg dihajati dan didoakan dimakbulkan Tuhan, if tak sekarang pun, later on. Insyallah, Amin.

Guess who bought this cake for me? :)

10 comments:

aisha said...

kakak... dah besday ker?alaaa... mana leh tua.. kena young in the heart.. neway, selamat menyambut hari lahir akak.. bahagia selalu and yang penting ceriaaaaa (sebut ikut style tv ceria).. dan moga yang dihajati tercapai..

FicHiEk said...

hepi besday amy....!! serius la...aku pun rasa cam tu gak..dulu dgr org umo 30 cam...wah..pakciknye... tp ble aku sendiri yang lalu...rasa cam mude je...hahhahahah.....stay cute babe!!

Silent Scribbler said...

Happy birthday kak amy!!! May Allah bless you always. :-) Nak teka cik abang yang beli, tapi takkan dia letak Amilia kot? :-P

Amy said...

Sha Kuasa Satu - Ceriaaaa (style Bob AF2 haha). Tq for the wish

Fichiek - tq babe!

Sha Kuasa Dua - Thanks. Yer betul ci abang yg beli. Kan? Dia bubuh Amilia je..tu la kata dia kan agak naive sket bab romantik2 ni haha.

Fina said...

Laaaaa....33 ke??? Ingat baru 26....

Amy said...

Fina - Alahh u ni saja nak bagi hati I kembang tau..u teringin apa? Nanti I masak haha.

jelita78 said...

hi dear!
hope u don't mind me blog hopping!

anyway, happy bday!!
semoga dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yg sempurna, dimurahkan rezeki dan happy sokmo!
muahsss!!

Amy said...

Hi jelita78. Not at all. Singgah2la selalu. Thanks for the kind wishes. Appreciate it :)

Abg idham said...

Amy...:-) Happy belated Birthday...so sorry terlewat...abg id ucapkan, semoga Amy terus sihat, bahagia dan gembira naa...sukses dunia ahirat ~!

Amy said...

Abg Id - Heyy! I thought you've stopped reading. Tq for the wishes bang. Aminnn.