Tuesday, November 01, 2011

1/11/11

Tarikh dah cantik, haruslah ada post..walaupun post tak berfaedah hehe..

Lepas bercuti sakan 9 hari, memang sangap la nak masuk keje..tapi once dah masuk, busy gilos sepanjang hari ni. Ada major annual event starting 14/11 sampailah ujung bulan karang. And bersambung plak dgn audit 1-2/12. Fengsan makk!

Ok tu je, basically nak ckp yang November ni aku BUSY. :)

6 comments:

Arena said...

Aku jua super duper bz nov nih! Tapi percayalah, mesti ada update dr aku. Hahaha

Konot said...

eh aku pun nak post jugak la walaupun tak de motif hahahha

Jobless Girl said...

Looking forward next Monday holiday.

Amy said...

Che Na - Haha, the next update mestilah masa birthday aku. Kena ada post. :P

Konot - Happy birthday, girl! Bulan ni wajib ada post on 11/11/11 and 20/11/11 (which is Zul's birthday btw)

Jobless Girl - Nice long weekend, huh. Thanks for dropping by.

gebok said...

salam, amy... sihat ka? sori kacau dok komen on ur post. i dok cari intan... i cant find her on fb n her blog. worried n i miss her.. well, take care.. salam

Amy said...

Salam..hi gebok. I baru perasan fb dia dah takde..the last time i message her via fb she didn't reply. I dah message kat husband dia, telling him that you and I are worried about her. I hope ada la news dari Amin. I tak pernah nak simpan number dia kat UK ke apa :((