Friday, November 04, 2011

The day I turned 34

Tua..tua.. :)

I took leave today. Saja nak spend time dgn Zul sebab dia keje mlm. Malam karang nak dinner dgn my parents and my sis, yang sama birthday dgn I :). Happy birthday to my BFF, Rosnah too!

Kat office semalam colleague yg paling baik dgn aku dah bagi hadiah, the day before belanja aku makan. And another 3 colleagues ada belikan kek aiskrim. Sedap gila ok. Terharu aku..memang tak sangka sbb staff yang 3 orang ni macam adik2 aku je, kuat nyakat aku je sebenarnya. Tak sangka plak they will go thru all the trouble, siap bagi kad sekali.

The best birthday wish received via whatsapp :

happy besday..i love u. dulu kini selamanya..

Ok aku cair..later aku update lagi :)

9 comments:

Arena said...

Happy birthday babe! Aku first kah wishing you here?

Amy said...

Yes!! First one..that's why I love you, my virtual friend! Thanks Che Na :). Am over the moon

Silent Scribbler said...

Happy birthday ye Kak Amy! May Allah bless you always. :-)

Linda said...

Happy Birthday Amy!

Anonymous said...

Tq Sha and Linda

Konot said...

memang cair! :0

Happy Birthday!

Izsha said...

Happy belated birthday Amy!

Amy said...

Konot/Izwah - Thank you
Dah makin kurang birthday wishes kat blog, mostly semua kat FB :)

FicHiEk said...

hepi besday amy..hope all ur wishes will come true..amin.....