Wednesday, November 16, 2011

Yuhuuuu, anybody home??

Hehe..ada lagi ke yg membaca? Sgt busy.

Tapi nak update jugak yg tonight is my nephew, Adam's pre-school graduation night. Pejam celik, pejam celik Adam dah nak darjah 1 dah tahun depan. How time flies kan. The next thing you know, dia dah tak nak aku peluk dia kut sebab segan dia dah besar. Jangan cepat sangat besar eh Adam? Angah sayaaanggg sangat kat Adam. And Angah doakan Adam akan terang hati dan belajar dgn elok, senangkan hati mama dgn papa. Amin.

Here are pictures of him:
Adam is one of the Top 5 students..so proud of you!
Adam jadi apek menyanyi :)
Akiff pun join performance sbb sama tadika.. nanti Akiff plak naik darjah 1 lagi 2 tahun..

Kalau aku mengandung terus lepas kahwin, mesti aku pun akan ada anak yang nak masuk darjah 1..haih jgn nak mula emo, Amy. Happy thoughts, happy thoughts. I'll see ya when I see ya (banyak sebenarnya gambar dan cerita2 nak diluahkan. Tunguuuuuuu).

4 comments:

Konot said...

haihh bila budak ni beso? rasa mcm baru je baca blog kau dia ni kecik kemetot lagik!

Amy said...

Kan? I cried when I saw the picture of him holding the scroll tu. Padahal baru abis tadika je pun. Ni aku kiasu nak ambik cuti 30/12 sebab first day sekolah dia. Hihi..

Arena said...

Aku selalu gak pikir gitu, kalau aku pregnant awal, dah sekolah rendah dah anak aku. Takpe sis, everything happen for a reason. Hanya Allah je yang tau apa hikmahnya. One day kita akan nampak juga. *hugs..

~cenna yang bz gaks.

Amy said...

BUSY nak mampus ok..haywire hidup aku. Rumah dah macam apa dah. Tongkang pecah pun lawa lagi kut. Tsk tskk. And I haven't seen my husband's face since Tuesday ok? Dia shift malam plak di waktu aku dok balik 8pm hari2..*sigh*