Sunday, November 04, 2012

Thirty Five

I turned 35 today.

Low key celebration, dgn Zul and my family. Alhamdulillah syukur dgn nikmat Tuhan dah bagi selama ni. He might not grant me (yet) what I want most, but He had grant me happiness and blessings. Family yg sayang aku, hubby yg sayang aku dan kawan2 yg sayang aku.
Present dari adik aku, we share the same birthdate!
 Belanja parents makan for lunch
Dinner at Las Vacas KJ, lamb rib dia lagi sedap dari Tony Romas. Serious.

Thank you for all the wishes via sms, phone calls, whatsapp, FB. It might seem as a small gesture but I appreciate you taking the time to drop me a line on my FB wall. I got to admit aku pun kadang2 terlepas pandang nak wish friend's birthdays sbb most of the time tengok FB via mobile je and jarang sgt nak click kat Event tu. Selalunya tengok notification, scroll2, like, comment and that's it. 

Had a great time today. Looking forward to hubby's 36th birthday pulak this coming 20th November. Planning for a quick getaway outside KL on 24th tu nanti.






Till then.

12 comments:

Anie said...

hepi belated kak.

Amy said...

Tq Mel

FicHiEk said...

hepi birthday amy.....oooppsss...belated.... May Allah bless u....

Amy said...

Tq Fichiekk..Amin. Jom kita gi visit baby Cekna nak tak? Ko rasa dia bagi tak kita visit dia :P

FicHiEk said...

amy ....betul ke? jom jom.....cube ty cekna...or kte tgg die balik umah......

Anonymous said...

Aku on je..tapi tak pegi sepital ke sbb busy minggu ni..minggu depan isnin, selasa cuti maaa. Aku sms dia la nanti tanya dia berpantang kat mana.

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Amy said...

Please do your business elsewhere ok. Thank you

Silent Scribbler said...

Happy belated birthday kak Amy! :-)

Arena said...

Amy,

Nak visit ke, mehlarr ajak si fiechik sekali hehehe. . Anak sedara korang ada kat puchong. Happy belated birthday amy. Taun depan celebrate dgn farhan ye hehehe.

Amy said...

Thanks Che Na. Lelah dah aku tengok post ni tapi tak jugak update. Aku ckp je dgn Fichiek nak sms ko tapi tak jugak menyempat nak sms. Every weekend ada je aktiviti. Insyallah very soon. Nanti dah confirm dgn Fichiek aku roger ko. Tak sabar nak dukung Farhan!

Arena said...

Takpe no prob. Bila2 koramg free. Weekdays boleh weekend pon boleh. Inform jek.