Tuesday, January 02, 2007

First post in 2007

What I did today evening on January 1st 2007...

I baked banana muffins for the first time, as you can see ada yg rentung, ada yg ok. But rentung or not, habis licin in 20 minutes eaten by mama, ayah, Tiyah and B. Planning for second round of baking tomorrow

Cooked sweet sour prawns for dinner, abang bagi udang besor, yummy.

Sekian entry dari saya yang bosan. :P

p/s : Kuar paper semalam pasal roller coaster kat Berjaya Times Square, the roller coaster tu reverse (how scary) and it took 45 minutes to save the people on it. And besi2 yg jatuh dari roller coaster rail tu hempap kepala a 32 year old Indian woman, and each besi weigh 20 kg each..sheesh! Imagine aku baru jek pegi last week..nauzubillah. Tu la I said, roller coaster and other things created at higher places are bad for health..especially org gayat cam gua :)

8 comments:

aishah said...

amy, udang galah tu nampak sungguh menyelerakan.. tapi muffins tu mcm kelakar sikit.. hihihiks..

Amy said...

Gambar ambik dari atas.. memang kelakar rupanya..hihiihi tapi rasanya sedap, licin..:)

mas said...

amy...nanti leh ar watkan utk aku haahh aku tau ko kempunan nak mkn muffin kenny rogers kan?;-)insyaAllah aku akan belanja ko! aku janji heheh

Amy said...

Eeeehhehe Kod..tahu takperrr..

zeedayazid said...

wow u've blossomed into such a good cook eh? or is it me who didnt know u could cook? hehe aku pun tgh merangkak belajar masak skang ni.. bless my hubby's tastebuds :D

Amy said...

Masak gitu2 jek la Zied..takde la terror mana pun. Asal hubby puas makan cukup.. I think I'm lucky to get a kampung boy who basically eat everything..cuma naughty sket, tak suka sayur..hmmm
About that supplement, will email u in these few days..;)

hiemash said...

Amy..kodeng..nak ikut arrrr. wei..any plan to see sandra? give me a call wokey!

Amy said...

Ada kut..1-2 weeks time hiemash. Nak itut ye? NAnti aku bagitau