Tuesday, March 20, 2007

I think I'm a boring person

Am feeling depressed la, since last night...

Macam serba tak kena je. I don’t normally take coffee in the morning, masa lain pun tak.. jarang sgt nak minum. Tapi today, kat office siap buat coffee, pastu gi tuang air sejuk dlm coffee mix, bleh? MangkOk.

No, no...I'm not having problem with my marriage life. Zul and me are still very much in love with each other..
No, not family problem...semuanya normal jek..mama ngan ayah sihat je

*sigh* maybe I’m just tired
Aku rasa macam takde apa nak di blogkan dah..
In short, I don’t have anything to brag/proud about
So, my blog will be a boring one
Unlike other people’s more exciting life
Their achievement, success…their happening social life, clubbing
Macam boring utk dibaca jek life aku ni

Till then, I’ll just take a ‘rest’ lah ye…

p/s No, I’m not pregnant..so, don’t ask me about that, please.

10 comments:

Arena said...

Maner der boring.. ko rasa camtu sebab ko takde idea nak tulis.. nanti ada new happenings ko update lah.. takpe kita takyah compare life kita dengan sesapa.. orait jek kita nih.. alhamdulillah..

Azrul said...

aku rasa ko kena tengok citer 'the pursuit of happiness' la amy. lepas tu baru ko tau yg hidup ko sebnarnya best

shell said...

and I think you need a longgg break! :P..

mama tinie said...

ok je.. mcm aku entry aku lg lah kinda boring sbb tak berpeluang jalan sana-sini gitu. Habih kuat gi JJ or K4 utk beli pampers & susu anak. Keep on blogging la bebeh btw ko discover blog aku ko tau tak aku sape? ngeh ngeh ngeh kawan ko ayu ostolia tu schoolmate aku .. small world eh?

Fina said...

cheer up babe...aku kengkadang rasa camtu gakk....you will get over it...just don't dwell la...

Anak Daddy said...

Hang in there Milia. It's one of "those days" where we women go through every now and then. Perfectly understand you.

Balik umah baca qur'an sepuas hati, even if sampai 5 juzuk dalam satu malam. You'll feel better after that insyaAllah.

Anonymous said...

Milia? sape tuh? Ekekekekek!

Weh kak Amy.. gembira jek aku baca blog ko.. sape bilang blog ko tuh tak best? Meh aku bom umah dia.. aku ada banyak C4 nih.. muahahahaha.

Tak kisah aa blog ko boring ke hape.. janji aku hepi.. hepi hepi!

Ye betul, saya terlebih makan ubat arinih. Muahahahaha.

-saya yg bernama melanie-

Drama Div@ said...

aku pun sama gak kengkadang tu I think I'm the most boring person ever...

zeedayazid said...

i dont understand why u think u're a boring person. cos i think I'M boring-er than u. proof? u got so many commentors on each post!! shows how ppl like to read about u. and getting so many comments, doesnt that give u the motivation to write more?

rileks la beb. apa ni boring boring. pms la tu hehe

Amy said...

Korang ni kannnnnnnn :D

Arena - Tah la, nak kata PMS, baru jek abis. But I won't be like this without a reason, I just don't want to talk about it. And tetiba je at the same time aku cam rasa inferior jek..sawan kut aku nih :P. But I'm ok now. Thanks dear

Azrul - Yer ek? DVD ada kat aku ni, kawan aku pinjamkan tapi takde masa nak tengok lagik.. maybe weekend ni la kut, hopefully bleh lebih bersemangat..thanks

Shell - I think so too! Caya dak Sell, aku belum start ambik annual leave aku lagik! Dari sebulan ke sebulan, aku dok pikir aku nak gi mana, tapi macam tak buat decision pun.

Ayen - Aku discover blog ko dari blog Sarah dulu..pastu terjumpa blog Arena yg buat aku addicted :). Ayu? Aku tahu dari last year yg ko ngan Ayu schoolmate, ada baca comment ko kat blog Ayu..Arena pun sama yek? Ayu tu kawan satu college PPP dulu ah..and hubby dia, Ihsan plak sama sekolah rendah dgn aku kat Penang...pi mai pi mai tang tu gak kan? Memang kecik dan bolat dunia ni..:P

Fina - Heheh tu la. Just one of those times yg tetiba rasa inferior dan useless jek..now i'm ok. Thanks babe

Auntie Teh - Am ok now. Slowly recovering..mowahs-mowahs. My mama went and visit your mama la baru2 ni kat Perlis. My mama also knew you're pregnant :)

Mel - Keh keh..jgn bomb ah. PEACE. WOoo gembira ek? Nice to hear that. Bila nak belanja McDonalds ni? It's long overdue..banana pie dah ada balik ngeh ngeh beshnya!

Diva - For someone who had traveled to UK with two of her best friends, it's not boring ok? *ketuk lembut kepala Diva*

Zied - I guess apa ko cakap tu betul la babe. I like it when all these nice people leaving comments. 2-3 ari ni jek rasa fed up dgn diri sendiri, it's complicated la, really. Hubby aku pun confused apsal aku dok marah dgn diri aku sendiri keh keh..sian dia. PMS? Dah over la..takkan cepat sangat another PMS? :)