Sunday, March 18, 2007

A weekend to remember

It was a very tiring weekend but nevertheless,I enjoyed it. Last Friday evening, some of my colleagues and me went for a bowling session at the Bukit Jalil Golf Club near our office. Kitaorg belasah 3 games, I got 3rd place for 1st game, won the 2nd game (yeay!) and got 2nd place for 3rd game. Score? Macam kat bawah ni..gila teruk la, makin lama makin teruk bila lama tak main. Takde masa la nak main bowling dah although that is my favorite game.

I attended the Education fair in KL Convention Centre both yesterday and today. Crowd was ok but my colleagues said the turn out during the STAR Education Fair was much better.

Sempat gak aku gi mencuri garlic bread sedap kat booth Malaysian Institute of Bakery, tak tahan dgn bau dia yg semerbak. Memang sedap

Check out our booth. We won the best booth design yesterday..booth kitaorg dua tingkat you. Tadik sempat la snap2 gambar kat tingkat atas booth tu masa the last 10 minutes before they bukak all the parts. Kalau ada dapat gambar2 from our photographer, aku load lagik nanti. Ni gambar2 yg aku ambik pakai camera aku.

Itu jek la update kut..saya sangat penat dan lenguh kaki.Suara pun dah serak-serak, dah coughing a bit, banyak sangat cakap for the past two days agaknya. Till then.

Note : So near yet so far *sigh*


11 comments:

Freak & Geek said...

get well soon!

cikPijah said...

eleh amy! mcm tak biasa ckp byk :p..

peace! peace! take care! minum air asam jawa byk2.

Drama Div@ said...

tak sakit2 badan ke? cikpijah main bowling satu ari xleh jalan.. hahahha

Amy said...

f & g..thanks dear. Kena kurangkan bercakap 2-3 hari ni to recover and lots and lots of mineral water.

cik pijah - heeehhe, hampeh lu! Kita tak suka la air asam jawa, tak sanggup nak minum. Kita minum air mineral jek :P

Diva - saya ni kalau bowling, anytime, bring it on! Tapi mende2 kena banyak diri, jalan cam kat KLCC ni addeh..hari ni rasa kejang2 kaki..sementara nak biasa kut. Heheh cik pijah tu kan kaki gym,takkan main bowling dah tak bleh jalan ?:D

cikPijah said...

oiyyy!! siot nyer drama-diva!

teeheeeheeee...

aku main bowling lepas tu duwwaa hari sakit montots :p

Amy said...

*garuk kepala* baling bola bowling pakai montot ke? eheheh.

Fina said...

eh eh....kau kat apiit ke dulu? tu booth apiit tu? saya banyak history dengan apiit ok hehehhe...

Fina said...

ohhhh kau keje kat apiit muahahahaha.....gua ex student apiit beb....and my exbf still there lei hahahah

Amy said...

Ler Fina...aku dah tahu lama ko ex student apiit..sbb tu aku cakap ko scorer maaaa..:) aku dah tahu sejak aku baca blog ko last year lagik hek hek. Your ex bf..hmmm kalau dari blog ko dulu tu aku mcm bleh teka jek sapa kUi kUi jeng jeng jeng..
Ko sonyap2 dah le ye.. bukan aku dok post blog dari opis pun, most of the time dari rumah, baru aku men cergaskan diri dgn blog nih :)

Fina said...

lerrrrr muaakakakaka *tesipu sipu malu*.....aku baru tau kau kat apiit la kan...which department???...aku ada gak deal2 ngan apiit....nanti aku datang sana kita gi minum2 la weiii...

ex aku ala2 bahagian R&D la, aku rasa kau memang kenal kot heheheh...

Amy said...

MUahahha Fina..aku kat Admin la. Kalau ko baca post aku ala-ala whining about work tu, ko baca masuk mata kanan kuar mata kiri dah le. Hek hek..gi minum?bleh, cuma saya ni pemalu sket ah, tak caya bleh tanya cik pijah atau shell :P
Kalau mengikut description color mata dia dlm blog ko dulu, aku tahu la saper jeng jeng..
Mekasih ek sudi singgah baca blog mengong aku nih..:)