Wednesday, April 25, 2007

Jealous!!

Ye, saya jealous dan sekarang saya berwarna hijOO.. muahahha aku tahu ah korang cuti besok. Siap ada orang tu nak pegi bermassage dgn Cik Ros..argHH, jelesnya..minggu depan tak bleh ke? Minggu depan yg aku cuti sederet 10 hari? Tak bleh? Ces.. tak pueh hati. :P

Iyer, saya akan bercuti bermula Sabtu ini 28 April hingga lah Isnin 7 May..mana aku nak pegi? Tak plan lagi, yg pasti cover tido...nak ajak Mama jalan-jalan shopping, nak jumpa kawan2 (sila buat booking ye..huhuuhu poyo), teringin nak ber massage, ....and last sekali, kemas2 baju dan rumah. Keh keh biasalah, buat housework letak lassssst sekali dlm list.

Hubby maybe nak apply cuti 30 April although not entitled for annual leave yet.. we are planning to go to Kuantan this Saturday.. to spend few days dgn abang dia and family. The last time jumpa pun Raya last year, imagine that..lama gila. Dah lama tak jumpa budak kenit duaorg tuh. Tengok la macam mana..I haven't pack any clothes yet, and this Friday ni plak I'm participating in the college's bowling tournament.. haiyark, tak prektis pun terus pi main jek. Wish me luck ah?

Today, we celebrated two of my colleague's birthday. Since both of them are Liverpool (yuck, loser!! ehehhe) die hard fans, aku cari la kek berbentuk padang bola which the birthday boys like it very much! Kasik can la, dah minat bola sangat kan? I snapped pictures of the cake from diifferent angle. Sedap cake tu, vanilla and chocolate...

Selamat bercuti panjang ye pada yg dah start bercuti tuh.. hati-hati di jalanraya :D

8 comments:

Drama Div@ said...

wah... hijau nyer kek..

~saya yg keje half day hari ini~

Maff said...

Amy,

Mana beli kek yg cam tu ek? Mahal ke? Above rm60?

Yg tak cuti,
Maff

Zetty said...

tuh dia, penuh atas kek ngan org main bolasepak nya, goal post nya lilinnya...hehehe!

Fina said...

weh nanti kok birthday balak menantu kau buleh la order satu eh?? itu jam buat kek transformer lak...

Cake FOC kan?

-aku yg belom apa2 tapi nak pau bakal besan-

Amy said...

Diva - Keh keh..ijOo kan? Tapi sodap la kek tu..yummy sungguh.. *garuk paler* naper half day jek cuti? Awat tak ambik full day?

Maff - Sama la kita, tak cuti ek? OH dept aku ni peminat setia bakery Berry's. Banyakla cawangan dia..roti dia pun sedap2.. cake ni? Only RM29 la Maff.. sbb ni cake 1/2kg jek.. cukupla sorang one slice..

Zetty - Hehehhe lilin tu colleague aku saja letak banyak2 nak bagi birthday boys sedor dah tua ehehe.

Fina - Ko nak cakap balak, ke bakal? Kui kUi...cake trasformer? bleh, bleh.. first cake free, pastu untuk anak pompuan aku (pergh, ayat) 8 tahun berturut2 ko kena belikan dia cake patung barbie ok? :P

dillazag said...

Amy, kitorang dah urut dah... :) Tunggu berejam baru boleh masuk.. Tapi, lepas dah masuk tu.. Aku pong tido.. Ros kena layan kakak indon banyak cakap tu borak.. sambil menjerit , "Adeh! Adeh!". I had no problems continuing my sleep! heh heh heh

cikPijah said...

chantekk nyerr kek ituu!! penuh ngan lilin jerrr :p

Amy said...

Kak Dilla - I love u but I hate you. Yeah, both of you..:P nyampahs! Nanti pegi lagik weh, ok? Aku nak tukang urut yg bisu bleh? Main purpose aku pegi berurut tu nak ilangkan stress, bukan nak layan org bercakap ehehhe

Cik Pij - Lilin tu letak banyak2 saja je nak kena kan the birthday boys eheh