Wednesday, May 09, 2007

Dah cuti lama, grumble plak ek?


Biasala, manusia normal macam aku kan..

Dah banyak keje, sibuk nak cuti panjang...

Dah cuti panjang, balik... keje bertimbun balik...

Bila keje bertimbun, mula la rasa nak cuti panjang lagi...

Kalau aku kaya-raya, aku berenti keje, beli pulau... nama pulau tu 'Amy's Island'..

Air biru jernih, cuaca tak pernah panas, suam2 kuku je, just nice..

Aku buat parti buih hari2... only invited guests are allowed to be on my Island..

Duit lebih yg banyak tu aku buat IVF banyak2, nak 4 yg menjadi cukup la..

Fuh, syiok kan bila berangan Mat Jenin ni?

Memang elok aku tido le dari berangan tak sudah ni *sigh*


8 comments:

toughcookie said...

hi amy,
i'm pleased to finally meet you (meet you in your blog, i mean...) :D

thanks for the kind wishes and comments.

take care.

Amy said...

hi senorita! ehehhe it's an honour to have you here.. do come here often. Apa2 pun, all the best :D, jgn stress2 haaaa ;P

munie said...

Syoknya angan2 hang Amy ....aku lama dah tapi vacation..teringinnnyaaa...

Anonymous said...

Amy.. Saje je nak bagi tau yang aku dah balik dari maternity leave. Rindu kat blog hang ni. Ye la.. kat office je aku ade access.
-Nomee-

Fina said...

Lu memang freak minah....

Amy said...

Munie - Hmm betul. Pi jek la cuti.Jgn diikukan sgt keje tuh eheheh

Nomee - Hello darling! Dah abis pantang ek? cepat ek..dah 2 bulan. Hopefully baby dgn mommy doing great. Email la kat aku gambar baby, nak tengok : milia_zul77@yahoo.com

Fina - ye..saya mmg freak :P

neomesuff said...

kalau i , i beli bukit..hehe..takut tsunami - tapi bukan bukit kat ulu kelang la - yang fragile gilers..;-P

Amy said...

Hehehe neomesuff - tah le, Amy suka sangat dengan pantai. Tapi takut gak le tsunami kan?