Monday, May 07, 2007

A shout out

Just a shout out..

Happy Belated Birthday


to our former ADP3 student head, Ghazari Amri Sanusi - the most eligible bachelor..:D . He turns 30 last Sunday, 6th May. He is the one yg initiate a blog place for us to keep in touch and hopefully to organize a reunion, paling tak pun just a mini reunion for those yg interested je kan?

Here's wishing you a wonderful year ahead... with lots of happiness and love.

p/s: Lepaih ni sesapa kawan aku punya birthday aku nak publish kat sini la..rasa best plak :P

pp/s : Aku tak heran kalau dia nak marah aku curik gambo dia taruk sini, dia LAGI banyak curik gambo dari blog aku dulu-dulu kan Ghaz?? Entah dia baca ke idak ni.

6 comments:

Zetty said...

single lagik kah dia itu hihihii.

Inn said...

zetty, he is :) And by the way, Happy belated Birthday Ghaz!

Amy said...

Zetty - Yes, still single. Available ke tak, kena tanya sendiri kat dia.. hint : contact no ada kat link dlm post ni. :P

Inn - Keh keh.. saya terlambat sedar le birthday dia...

Fina said...

birthday aku 20 hb 6 wei..jgn lupa announce bih tu letak gambar aku byk2...

-aku yg gila glemer-

mas said...

alamak amy...besday dah lepas plak hahhahha

Amy said...

Fina - 20/6 ye? Ok noted. Uish harus makcik menyimpan buku 555 untuk mencatit segala harijadi nih..:P

Kodeng - Takpe, ko tunggu February 2008 ye? That is, if I still writing my blog le :D