Sunday, June 10, 2007

PENING

Makcik pening.. @#&%

Aku takde niat nak mempersendakan Raja Buah ni..tapi sungguh, tak tahan!! Within seconds, the smell travel sampai ke atas, masuk ke bilik aku.. dah setengah botol air freshener aku sembur tapi bau masih kuat..tak tahu mana nak lari dah..HELP!!

Kepala aku dah berdenyut2 sakit, and I wanna throw up..erghhh durian, durian... naper la orang suka makan durian? I cannot tahannnnnnnnnnnn...

He better rinse his mouth with mouth freshener (Dettol pun takpe) before any attempt to kiss me! YuCk!!

Note : Picture taken here

9 comments:

konot said...

iskk...rooogi nimat donia! sedap woooo durian!

Roti Kacang Merah said...

kak lin plak tak ley bau nangka/cempedak... nak moonttt(ah)!

errrk even mentioning abt the buah now pun rasa nak moonttt!

aishah said...

ehehe.. aku suka durian.. best.. lagi2 time preknen.. selera tu bertambah plak.. bau dia aku ok je.. cuma jgn bau dlm kereta sudah.. itu aku tak bleh tahan.

hiemash said...

amy...jumpa jugak blog ko nih...jenuh aku carik ;)
ko dah dok klang ker?

Inn said...

peh!! now im craving for some durian man.

hang tak tahan ka bau dia? dah lepas gargle pon susah nak hilang bau.

Anonymous said...

aku suka dhoreyan yang manis jek. yang tak manis boleh simpan balik dalam kulit dia.

Amy said...

Konot - Tahu, but I really kenottt, dah cuba..kenooooot..but I like tempoyak - weird me huh?

Kak Lin - Nangka/cempedak pun sama, asalkan bau dia kuat mmg den tak tahan punya.. tapi amy makan cempedak goreng kui kui..lawak dak? Amy pun pelik dgn diri sendiri :)

Aishah - Bab bau dlm keta tu mmg aku tak bleh elak Aishah - once a year mmg kena angkut punya dari kampung dia bawa ke KL. MAklumla durian pahang. MAsa tu mmg aku make sure guna keta dia balik kpg, bukan keta aku sbb aku takmo bau dia lekat masa aku gi keje :D

Hiemash - Belum, target bulan 9 duduk sana lepas habis hutang piutang kereta.. insyallah. Carikkan la keje utk aku kat sana. Kalau ada lubang yg ko dengar2, email aku weh milia_zul77@yahoo.com. I'm desperate ni!

Inn - Tak tau nak describe how i cannot tahan, tapi mmg migraine la tambah2 lagi kalau dah bau tu naik ke tingkat atas, aku siap tutup pintu bilik tak kasi masuk bau tapi my B tu makan pulut durian mama buat...hmmm abisssss!

Anon - Adakah itu kamu Sandra? Bleh dak ko click 'Other' pastu letak nama? I tak suka la pikir2 misteri sapa anonymous ni kut ada peminat misteri (perasan!) keh keh..

Z.Y. said...

kita gengggg i hate durians

Amy said...

Zied - Yeayy *high five*