Monday, September 17, 2007

Don't miss me ya?

Pada yg rajin dok baca blog ngarut aku ni selalu, tima kasih la ye..appreciate it. There won't be any update till at least 3rd October... pegi mana? Somewhere, nanti dah balik aku cerita la serba sedikit. That's why I've been busy, mana dgn kerja nya, dgn preparationnya... alhamdulillah rezeki berpihak pada aku this time. Bersyukur sangat pada Tuhan.

Kalau rindu kat saya, doakan saya sihat walafiat ye? Take care people, selamat menjalani ibadah puasa. Jom buka puasa sama2 6/10 nanti? Cik Pijah yg jelita akan menjadi urusetia, kan Cik Pi ? :P

Some pictures of my two favorite boys - taken after Iftar tadik.
Pak Ngah, jom posing

Alah, Pak Ngah ni...Adam dah posing, Pak Ngah pejam mata plak!!

Cuba ikut macam Adam ni, ada style la!!
Pak Ngah : Iyo lah ko tuh!

28 comments:

aisha said...

alaa... ke mana kah kak amy akan menghilang? huhuhuhuhu... sedey ini mcm... apapun, take care kay...
ku akan merindui tulisan mu.. (baca mcm iklan bedak tuh).. huhuhu

idham said...

:) amy....ke mana pun ...semoga selamat dan sejahtera selalu...

bunyi macam best tu perjalanan amy...semoga dalam rahmat dan peliharaan Allah jua...

dua lelaki pujaan mu itu...manis manis....

senyuman Adam menggoda gitu...

idham

Anonymous said...

Amy,

Ko nak pg buat u....h ker?..Baguslah Amy aku doakan ko sihat selalu and take care yaa

Inn said...

have a blessed journey! and of coz u'll be missed

Anak Daddy said...

alaaaaa... boring le tak dapat baca blog Milia tiap hari.

anyway, have a good trip. nak pi mana bulan posa ni....

Zetty said...

nak pegi mana ni beb???? macam mana pun aku confident, tempat yg kau nak pegi ni sure ada internet connection. update2 la pls.

konot said...

ko pegi outstation ke? safe journey, good luck kay?

Roti Kacang Merah said...

ni misti dapat pegi outstation overseas macam yang aritu yang tak jadi pi tu...

bestnyiaaaaa!!!

update dari SANA, pliz!!!

and have fun!!!

Nomee said...

Nak pi Sri Lanka ke?

Azrul said...

safe journey eh amy...my bet is that ko pg umrah...so kalo betul ko pg umrah....masa doa tuh jgn lupa kengkawan skalik eh...

Mas Rahim said...

amyy.....pi mana?apa2pun, take care!

Fina said...

u taking care ahh....and keeping touching....

Drama Div@ said...

lama cuti gi umrah yek? take care dude...

Cosmic_GurL said...

Gi umrah ke? Alhamdulillah..Best tau gi mekah bln2 posa ni...Hope everything goes well for you and family :)

ween said...

Pi mana Amy? whereever you are, semoga sihat slalu!!

cikPijah said...

rerakan ppp,

jom lah buka posa sesama on the 6th of October. Email me at rr150477@yahoo.com to get the details . Selamant menunaikan ibadah puasa.

ila said...

ok..semoga selamat p dan balik...dan menulis lagik...

selamat berposer dan berhari raya

shell said...

pijs..

kali ni aku nak join.. laki takde :D

neomesuff said...

Nanti balik jawab ini tag aaa hehehe

Nadia said...

gi mane le tu...?;-)

Roti Kacang Merah said...

yeah yeh arini Amy balik Mesia, yeay yeh!!!

Or was it yesterday???

aisha said...

Akak, tak lik lagik??

Amy said...

Sha - Kak Amy dah balik la, tiba petang tadi..letih sgt lagi ni :D tapi sangat seronok..sangat2!

Abg Id - Yes, it was a wonderful journey..and I'm now missing it already

Anon - Yer, pegi buat umrah. Mekasih atas doa itu.

Amy said...

Inn - Aww, thanks dear! Iftar 6 oct kat IKEA yok?

Auntie Teh - Milia pi buat umrah.. eh bila due ni?

Zets - Gila ko nak carik internet connection kat sini, banyak lagik mende lain aku nak kejar, 2 minggu ni rasa tak cukup dan tak puas :D

Konot - Aku pi buat umrah dgn hubby

Amy said...

Kak Lin - eehehh can't wait to see u this weekend to get the cookies I ordered

Nomee - Pi buat umrah.. lagi seronok gila babas dari Sri Lanka ehehhe

Azrul - Tepat sangkaan ko..ko mmg pegawai PTD yg berjaya eheh. Dah, dah berkali2 aku doakan depan Kaabah agar kawan2 aku dimurahkan rezeki, ditemukan jodoh dan dipanjangkan jodoh ke akhir hayat. Rugi la sapa takmo kawan dgn aku eheh

Kodeng - Pi buat umrah la babe

Amy said...

Fina - Thanks bebeh..

Diva - Iyer..mowahs2

Cik Pi - Dah baper org so far? Aku on tau!

Ila - New reader ke? *blush*blush* tima kasih

Amy said...

Sherie - Ha'ahh. Memang best sgt pegi bulan posa, beyond words..alhamdulillah

Ween - Pi buat umrah dgn hubby. Alhamdulillah, mungkin kerana doa kawan2, amy sihat sepanjang masa kat sana, kecuali the final day kena selsema sket maybe sbb cuaca. But I get to perform everything that I want to..syukur alhamdulillah

Shell - Join, jgn tak join..yeehaaa

Kak Nomee - Sempat lagi tag Amy eh? Insyallah, dah hilang penat nanti Amy buat ok?

Amy said...

Nana - Pi buat umrah je..

Kak Lin - Ari ni la..and the time you comment tu was my landing time, terror la akak..ehehe

Sha - Dah balik dah ni.. nanti akak update..hihihi mowahs