Friday, September 14, 2007

Happy birthday Abang!

It's my Abang's 35th birthday today!
Happy Birthday Abang..
Adik doakan Abang panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selalu..



13 comments:

cikPijah said...

hi amy! slamat berposa and happy birthday to ur abang. bila nak buka posa reramai? u joining?

Anak Daddy said...

ehehee... comelnya kamu berdua. A.Teh cuma sempat tengok Tiyah wktu dia kecik2 dulu.

Ayu said...

sungguh comel budak baju belang itu ..hehehe...

Amy said...

Cik Pi - Sure la join if u all buat on 6/10 la...sorry for the garang tone, you caught me at a bad time when you called tadik bebeh.. sakit2 pun 10 calls from office tau? Nasib baik la aku tak buat roaming next week, nak concentrate..

A.Teh - Time kecik je comey, dah besar hampehh gedebab! Keke Tiyah masa kecik macam mualaf okeh baru bangun tido pagi dgn mata sepet, gigit bantal busuk, bau bacin minta mama "Nak telur kecik! (scrambled eggs)" - tetiap pagi wokehh?! Fuh, kalau dia baca nih, maut aku! Dia dah lama tak baca blog Milia, A.Teh ehehe.

Ayu - Hehehe... tu masa kat Pittsburgh, waktu Ayah buat Masters. Tak bleh nak ingat zaman tu, sebb kacik lagi, nasib baik Ayah and Mama took a lot of pictures of me an Abang. I'm sure one day Amirah and Taufik will be glad that you snap lots of photos of them so that they all bleh tengok balik... selamat berpuasa di rantau org Ayu!

Azrul said...

beshnyeee dapat blajo kat oversea kan...bila la aku nak pegi ni kan...dulu sket je lagi nak pg and that $#@%^$ soros buat hal plak...mann...i need closure lah :)

Amy said...

Azrul - Sama la impian kita semua budak2 ADP3.. sampai bila2 akan jadik impian ngeri ..alah, ko ada chance lagi ah nak pegi..aku dah karat dah otak ni..

Nomee said...

Amy:Kau pernah tagged aku kan? He.. he.. aku tau aku belum bayar hutang, tapi aku nak gak tag sama lu. Bila-bila senang okay..

Drama Div@ said...

bila nak buat choc cake tuk i... teringin nak makan.. :P

aisha said...

Akak kah itu? tomey nyer... hik hik...

Roti Kacang Merah said...

alar tomey tangat dua-dua ekoq... mesti your Mama rasa ish sekejapnya masa berlalu...

Amy said...

Nomee - Ha'ah..takde hal. Aku pun maybe nanti baru buat

Zal - I tak pandai buat la. Yg dlm gambar ari tu my Mama punya friend yg buat.. ada gak beli yg instant punya, tinggal nak bancuh je tapi tak ter buat2 lagik hik hik

Aisha - Ye la Sha, akak le. Somehow bila dah besar, transform jadik ugly Ogre plak..eheh

Kak Lin - Alar, abang pun tomey ke? Tak tomey la, amy sorang je. hek hek. Dah besor langsung tak tomey dah. Ha'ah Mama selalu ckp, tak sangka first daughter dia dah kahwin dah pun :P , pastu dia tambah "tapi manja tetap maintain!!"

Zetty said...

dari dulu sampai sekarang...comey!!

Amy said...

Zets - I lap you la! Jom buka posa buffet IKEA 6/10 nanti? Sila hubungi penganjur Cik Pi dgn Pn Zied.. :P