Saturday, December 22, 2007

I'm back!!

Yer, saya dah balik dari Pahang..selamat dari mengharungi banjir..alhamdulillah. Cuak jugak la hari raya haji ari tu coz it was raining the whole day...yes, the WHOLE day.

This morning, I went to Abang's house to help Mama.. tengokkan Adam, mandikan Adam, mandikan baby (tengok je la, gua tak berani pegang baby se fragile Aqiff tu), masak, basuh pinggan.. fuh! Memang tabik spring dgn all mother's out there. Baru setengah hari melayan Adam pun I'm out of breath dah.

Sekarang balik rumah rehat and did this quiz lepas tengok kat blog Kak Nomee..

Which wife are you ?

Susan

You are quirky and you act all innocent, its annoy really. Your a bit of a whiner and your clumsy but everyone seems to love you anyway.

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz
Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.


Hihihii..walaupun body saya jauh panggang dari api dgn dia ni, tapi I always felt like I'm just like her character in DH - kepala batu and clumsy :D. And since Season 1, I've always like Mike and hoping that they'll be together...akhirnya dapat jugak.

Nanti update lagi ok..see ya!

16 comments:

aisha said...

halloooo.. slamat balik.. saya jua baru sampai.. sonot ak??tp tak jumpa banjir pun.. uhuhuh.. ujan pun ilek...ingat dapat main ujan..tp dok umah jer.. takder umah nak gi melawat pun.. huhuhuh..

Drama Div@ said...

u tau kan susan tu skang pregnant anak mike... :P

Amy said...

Sha - Kat kampung Abg Zul hujan memanjang..risau gak akak kalau tak dpt balik hihihi

Zal - Huh? Aku dah jauh ketinggalan la

neomesuff said...

huyoooo..susannn..best best

Amy said...

Kak Nomee - Kalau ada body cam dia lagik best hiihihi

che'fara said...

susan mmg very clumsy.cute.

Azrul said...

me likes terry when she was Lois Lane. in DH tak minat sgt la. i think mebbe coz too many stars la dlm DH tu

Z.Y. said...

i don't like DH. dono why. i thot i wud but i don't. oh well.

btw, are u at work today?? hehe mcm YA je?!

kay said...

amy, i am bree! hahaha serious gila. btw it's tiring ada anak but if u have 1, you'll cope. everybody does.

Amy yg stress said...

Che Fara - Can I say I' cute too? Boleh la, bleh la...I banjer you roti canai Syed ok? :P

Azrul - Ha'ah - Favorite aku adalah masa dia jadi Louis Lane

Zied - yeah, I knew you didn;t like. Aku plak jenis suka most of the drama, mostly aku tengok kecuali Bold and Beautiful. I don't like. Hehhehe yeah, I'm at work today and hating it. Oh well, besok aku cuti balik sampai end year :D

Amy said...

Kay - Ko Bree ek? Sure ko clean freak kan? :D Tu la, kadang2 aku terpikir the hectic life aku ni yg dok balik malam, camner nak jaga anak tapi org selalu cakap, bila dah ada je nanti, memang sendiri akan jadi biasa. I hope you'll be there when I need your advise about kids eh? Whenever the time finally arrives :D

pijah said...

dah cuti sampai year end to rerajin ler apdet slalu. nanti aku tepon every 2 hours ok :p

che'fara said...

oh god i so miss roti canai syed.or we go to tmn tun for their mumtaz nan nak takk?


neways ur always cute wot :)

Amy said...

Cik Pi - Ko jgn.. kang aku update every 2 hours kang! Tolong jgn nak call/sms antara 2pm - 5pm ok.. nap time aku gitu muahahah

Che Fara - If Taman Tun, kita kena angkut Cik Pijah sekali hik hik. Anyways, out of the 4 Syeds in KJ now, I prefer the one yg dekat CIMB bank tu...tak tau apsal..semua aku rasa sedap je situ hehehe

kay said...

amy, i'm not a clean freak but would love the house to be clean+cook nice dishes daily, tp tak termampu. mimpi ajelah nk jd immaculate mcm bree, konon2 bake muffins n put in baskets to be shared with neighbors hahaha!

Amy said...

Kay - Balik keje nak cook dinner pun tak larat, inikan plak nak bake muffins and share with neighbours! In my dreams la! Hahhaha