Monday, December 17, 2007

I'm so tired it's not even funny..

M.A.L.A.S ok nak citer & download gambar..penat.

Saturday keje till 2pm, patutnya kena stayback till 4pm to help with the Open Day, but my body told me to go back - not funny.

Sunday wedding rumah sebelah. Gorgeous couple, pelamin sgt cantik. Adam sangat lasak, I had to chase him almost everywhere, main paip air kat masjid, ambik gelas (KACA!) nak isi air sendiri, pastu pegang gelas berlari2 tepi longkang besar and I lost my temper - not funny.

Today, jaga exam 9.30am - 12.15pm, 2.30pm - 5.15pm and 6.30pm - 9pm. Barely had time to do my own work as it's already 9pm - not funny.

Then, heard rumour that my assistant (baru start keje June I think) had tendered her resignation today. Actually kind of expect it coz dulu dia pun cakap dia mmg cari keje kat hometown dia Sabah sbb nak balik for good by end of the year. Tapi tu la, setelah penat lelah makcik mencurah ilmu dan menaruh kepercayaan, and I kind of like her work and she had to go. And I had to teach another new one, same old cycle... PENATLA!! - Memang sangat tak kelakar ok? :(

Lagi 2 hari nak balik Pahang for Raya Haji and aku takde mood nak berkemas sbb badan terlalu penat..gila tak kelakar kalau besok baru nak terkial2 ngemas..

Sekian update tidak gempak saya..*mode meroyan on*

6 comments:

dillazag said...

Amy, careful on the road. I just came back from Kelantan and tanah runtuh & mendap everywhere... Also air naik agak tinggi this year.. Berhati-hati di jalan raya.

Saya raya kat Puchong tahun ni...

Cik Ros said...

tapi aku kelakar membaca nya. ayat2 ko mmg kelakar.

selamat ngemas ok

aisha said...

akak!! cheer up!! masa ngemas nanti jgn moody2 kay.. nanti abg zul ingat akak tak mboh balik kg karang... hehehe.. mmg tidak funny.. serious ni.. apapun, slamat ari raya.. moga kita sama2 dpt menempuh banjir nanti...

Nomee said...

Banjir-banjir camni kau nak balik saner gak ker? iskh... tak kelakar la Amy oii... take care.

Drama Div@ said...

*mode meroyan on* --> yg ini kelakar!!

Amy said...

Kak Dills- Ko gi melasak mana tengah dok berpantang2 nih? Tu la scary le plak kan. Aku tahu ko sayang aku ehehhe. No worries, we will check the condition again on Wednesdat before deciding to go back or not.

Rosnah - Aku bleh nampak senyuman ko dari sini ok terutamanya bila ko ucapkan 'Selamat ngemas' tuh..menci. Jom IKEA or Subang Parade 22/12? Kak Dills?? Zied??

Sha - Tahu le awak org Pahang. Pandai membaca hati org Pahang ek? Anyway, kita bangun kul 5am tadi sbb kita terlajak tido konon nak ngemas tengah malam, tapi terus hanyut. Kul 5am bangun sbb rasa bersalah tak ngemas lagi ahahha.

Nomee - Nak buek camno, cik abang nak balik gak. Tapi kitaorg tengok dulu keadaan. Adik dia balik dulu besok, so kitaorg bleh survey keadaan dulu ah. Insyallah, doakan aku selamat :P kalau dak, aku naik helikopter jek balik.

Diva - Memang meroyan Zal, rasa kelam kabut sgt idup aku nih ehehhe