Monday, December 10, 2007

What a weekend

Weekend yg mencemaskan..expecting sister in law to give birth tapi adik si Adam ni takmo kuar2 lagi. Seronok duduk dlm perut mummy yek? Sian Adam dok tunggu..hik hik. Abang bought him a new bicycle yg ada tempat duduk belakang, so cute. When Tiyah teased him and asked whether she can sit at the back, he said "Tak boleh, ni untuk adik" Amboi! Bukan main lagik!


I went to work on Saturday, stayed till 1pm..main purpose nak clearkan filing (dan membuang) for this year so that lepas cuti after new year nanti ala-ala bukak buku baru la kan? Hmpphh, dream on, aku nak nangis tengok manyak gila mende nak file, tak sempat! Kang ada aku humban masuk kotak and tolak ke store je kang :P.

Sunday, education fair kat P*WTC. I attended the same event in March this year. The crowd was less this time, coz dengar kata that same Sunday ada PC Fair..so sah2la ramai pegi sana. Masa bangun pagi tu memang rasa malas je nak pegi tapi aku psycho sbb memikirkan ni first time join exhibition kat P*WTC, I want to experience the environment there. And sama macam March, kitaorg gila kuasa buat booth paling besar and we won the best booth design award again. :D Dan seperti biasa, aku pegi attack Malaysian Institute of Bakery..semerbak satu Hall 4 tu dgn bau roti ok? Dia punya garlic bread mmg sedap nak mampus, makan sejuk2 pun sedap gak, apa kes? Konon beli 2, satu nak bawak balik kasi B rasa tapi gelojoh dan nafsu punya pasal, aku bantai 2 sekali, kecik jek ahhh. Before the end of the event aku pegi lagi sekali tapi dah habis..uwaaa, rasa bersalah kat B. Nanti next exhibition kalau saya join saya beli lagi yek??

Hubby picked me up nearly 7pm..penat siot. Malam tu mmg melepet je depan TV, kul 10pm dah hanyut..tu je la update weekend yg membosankan. I can't wait for the long holiday. Banyak buku citer nak kasi khatam, and ada 2-3 buku citer nak kena return to the owner. Bleh la buat gathering Shah Alam lagi kut?

Today, an old friend from my primary school kat Penang found me through friendster. Bliss! The power of internet...I loike!

3 comments:

pijah said...

bila ko nak blajar wat roti sedap cemtuh? boleh ler aku menjemput diri sendiri gi umah ko mkn roti :p

Drama Div@ said...

aku pun!!

Amy said...

Cik Pi - Ces, kalau aku pandai buat roti sedap cam diaorg tuh, baik aku bukak bakery. 11am - 8pm..motif? Nak bangun lambat pegi keje. Hik Hik..

Zal - Ada2 jek la ko.. meh buatkan aku moist choc cake. Lapo la!