Thursday, January 17, 2008

I just can't wait for the weekend

3 hari berturut2 dah ni balik keje kul 8pm... apakah?

Tadi boss kata my assistant replacement might come later than what I expected.. wtf?
Saya sudah sangat tenggelam dan karam sekarang ye..

Saya sangat rindu kat Adam.. camner Angah nak pegi kalau badan pun dah letih balik keje?

Dah 25 tahun duduk Kelana Jaya.. takde drive through restaurants kat sini ok? I mean the whole KJ..SS3, 4, 5, 6 and 7. How come? Ke aku yg tak tau? Paling dekat drive through is A&W kat depan Amc*rp Mall, or McD di SS15 Subang or LDP or Bandar Utama, jauh ok bukannya like 5 minutes drive. KFC drive through dekat dgn UM..tu kut paling dekat.

Sangat best kalau dah balik keje memalam, malas nak parking, malas kuar dari keta dgn muka/baju dah comot2, lalu drive thru and 5 minit dah sampai rumah.

This blog post is not going anywhere.. I'd better stop here.

Bestnya nak weekenddddddd... yareeebaaa :P

9 comments:

Mas Rahim said...

amy,
samale kita..aku kul 9.30 baru sampai umah tiap2 ari..uwaaaaaaaaaa...takde ke keje yg best2 ek.....waduh2...haa aku tambah, drive thru McD ada gak kat tesco puchong;-)

Amy said...

Tu la Kodeng...at least ko on the way gak tu...takkan aku nak gi tesco puchong lak semata2 kan? Hik hik

aisha said...

Akak ni momok la... busy sungguh la tuh.. takper la.. biar saya apply jadik assistant akak.. dgn conditions
(1) saya boss, akak assistant..
(2) saya arah, akak wat kijer..
(3) ari2 saya leh dtg kijer kol 10 pagi..
(4) lain2 syarat akan diusulkan kendian..
so, camner? gerenti lepas ni akak buleh balik umah awal, tido awal, jumpa adam.. takyah gi kijer ari sabtu ahad..
heheheh...bila nak amik GA nih?

Zetty said...

beb, aku nak bgtau...depan apt aku ni ada drive thru KFC dan McD. hehehe.

aishah said...

cian.. enjoy weekend ni puas2 ek.

Drama Div@ said...

kat rumah i ada McD Drive-thru.... alah call je lah, now McD delivery is 24 hours..

Inn said...

have a good weekend ahead amy. c u esok! still on rite?

shell said...

laaaaaa tukar esok ke?

takpe lah.. enjoy yerself!

Amy said...

Sha - Amboi lawan tokey nampak?:P Hehehe bila ek nak ambik GA? Soonn...

Zetty - Nak duduk dgn ko la :D

Aishah - Will do! :)

Zal - Tak menareks ah delivery, by the time fries sampai dah soggy.Sedap kalau drive thru sbb fries panas2, makan dlm keta hik hik

Inn - Yup, see ya tomorrow.

Shell - I thought Raff dah bagitau? 2/2 Zied tak bleh, pegi honeymoon. 26/1 aku plak ada wedding. Isk.. tapi aku on je kalau nak ronggeng 2nd round 2/2 tuh :P