Sunday, January 06, 2008

I'm emotionally drained... is there such a word? Whatever..

What a way to start a year


I wish ...erghh dream on la Amy


You will never be good enough for anybody


And all you could do is cry over it


I really need a hug now :(

14 comments:

Anak Daddy said...

yoo hoo! A. Teh is back to gelanggang blog. Hope all are fine at your end, despite your puisi dalam entry kali ni. Toksu is here in KL jalan-jalan sambil melawat cucu-cucu dia. Shereen is now staying with A. Teh.Dia start kerja kat Sime Darby esok.

Roti Kacang Merah said...

hug hug hug for Amy... *huggggggg*

never EVER think you're not good enough for anybody, coz paling-paling tidak we're all good enough for diri kita sendiri!

pijah said...

oiy mek! tu tanda2 dah lama tak makan daim cake tu. meh jom?

aisha said...

akak!!! BIG HUGGGGGGGGGGGGGG from me!!Jangan sedey2... Jom gi minum slurpeee byk2 nak?

Zetty said...

*peluk* *peluk*

ajezack said...

BIGGGGGGGGGGGGGGG HUGGGGGGGGGGGSSSSSSSSSS & KISSESSSSSSSSSSS

konot said...

alerr.. meh cini hug hug meh!!!!

Nomee said...

Emmmm *peluk Amy*

shell said...

saya pun nak peluk jugak lah :D

Inn said...
This comment has been removed by the author.
Inn said...

look at the wonderful people giving u hugs all around. hopefully u'll feel better. u are so loved by many. things cant be that bad now rite with this much love.

i second pijah on the matter of daim cake. lets u ol!

*hugs oso*

Amy said...

Aunty Teh - *gomoi2* congrats and welcome back..Mama ada cakap Toksu call bagitau ada kat KL.. mama pun hari2 kena pi jaga cucu.. termasuk la yours truly bergilir2 dgn Tiyah. I hope to pay you a visit very soon. Am working this weekend kat KLCC, mmg shitty betui :P Oi, camner budak kecik tu dpt keje kat Sime Darby, beshnya.. isk, cepatnya masa berlalu kan Aunty Teh? Budak kecik ni ni dah start keje?!!

Kak Lin - *hugs* and let out a loud sigh.. entah la kak lin.. amy rasa apa amy buat tak pernah cukup bagus di mata certain people. I'll just have to try harder I guess dan banyak2kan bersabar, insyallah (God help me please!)

Pijah - Daim cake? Aku rindu meatballs la.. tapi Aje cakap dah tak sedap dah *sigh*

Sha - Slurpee ada discount dak? Lama la tak makan, nak suruh Abg Zul beli la..denda dia sket! hik hik

Amy said...

Zetty - Beshnya kena pelOkk.. I loike! Thanks dear.

Aje - Nak pelOk lama2 please. Sure TEKBES kita berlaga! :))))

Konot - Nak duduk atas riba bleh? (Patah riuk la tulang ko!)

Nomee - *pelOk Nomee lama2*

Amy said...

Shell - Lepas peluk, bleh dak jangkitkan baby tu kat saya? Hehehe

Inn - Tu la.. sangat rasa disayangi. I shall be organizing another meet up soon. Kita punya kawan kan pegi obersea..:D