Wednesday, February 13, 2008

Happy birthday Mama!!


Happy 58th birthday to my Mama
I love you so much Ma..
Thank you so much for everything that you have done for me
You're my best friend
You're my strength
And you'll always be the prettiest woman in my life...forever.

9 comments:

aisha said...

Happy birthday to auntie too...
siapakah budak kecik itu yg berposing sakan tuh akak???

Anak Daddy said...

There's another picture of K.Zah that I saw dulu-dulu kat Penang. Gambar tu K. Zah berambut panjang. Sooooo cantik, macam anak dara, but I think waktu tu E dah ada.

Zetty said...

happy birthday mak amy!

konot said...

happy birthday to mak amy!! mmg lawa aaa mak nko! feeewittt!!

muadzlife said...

happy birthday to mama amy...
lawo nya dia ...

lama tak jenguk sini....heheheh

pijah said...

i love my mom too! heh! tader kaitan :p

ur sis looks like your mom eh?

Amy said...

Sha - Thanks. Siapa lagi kalau bukan cik drama queen - akak leerr.. hehe ayah akak sangat suka ambik gambar kitaorg.

Auntie Teh - Oh, I know that picture! Tu ayah punya favorite picture ok. Ada dlm wallet ayah sampai sekarang. Zul pun takde nak simpan gambo milia macam tu! Masa tu mama dah ada abang, tapi macam anak dara kan? :)

Zetty - Thanks dear *hugs*

Konot - Heheh mama aku mmg lawa, di mata aku la..serba serbi lawa

Muadzlife - Hey, thanks for dropping by. Meh la singgah2 selalu :)

Pijah - Ada la kaitan. Mak kita ada kawan yg sama ehehhhe. Ye ke adik aku muka macam mama aku.. alah! Dia lawa la nih,aku? aku? iskK :)

di.di said...

happy belated b-day to you momma...

Amy said...

Zal - Thanks! Lama tak nampak ko dlm comment box aku nih :)