Thursday, February 14, 2008

Surprise, surprise!!

Abang, Tiyah and me buat surprise untuk mama last night for her birthday. Kecil2an je. Abang bought S*ecret Recipe's White Chocolate Macademia cake and I bought fried rice and KFC. Mama terkejut..eheheh. Puas Ayah, Tiyah and me dok mengelak2 bila Mama ajak kuar nak pegi rumah Adam la malam tu, and Mama nak masak la..ahahaha. Adam excited tengok cake, tapi tak reti sebut cake. When he wanted a piece of the cake, he said "Nak Epi beday Tu yU"..:)


There were some stalls set up in my office today to celebrate the Valentine's Day. Aku tak la sambut kan tapi saja nak give support to the students, I decided to deliver below to my sister. She was delighted and surprised. Nak sket weh coklat dgn candy tuh!! (Buruk siku!)


Another surprise came this morning when I received the call. Baru ingat nak buat follow up call on the interview I attended last week. Will have sort of second interview tomorrow morning. A bit nervous I think. I would have to really rush back to office after the interview as I need to reach office by 12pm. Lambat sket pun takpe la kut, boleh bilang dgn sebelah tangan je baper kali aku lambat sampai opis in a year pun :P. Wish me luck ok?

And final surprise...jeng jeng jengggg

Picture taken here

Hik hiik! Have a nice weekend people!

10 comments:

neomesuff said...

huish lama tak masuk sini..

Waaaaaaaah...royal color cake...cam shedap je..nak! hehe

aisha said...

alaa... tipun baru... huhu. nak jugak.. gud luck kay akak...

Fina said...

oyeeee......sound dia memang best laaa phone ni...pasang lagu tamil byk2 eh...hahahaha

ajezack said...

aku tgh addicted to that white choc macademia cake tu.. sebelum ni tak pernah la berminat nak beli cake selain dr kaler coklat gelap tu jek... tapi skali makan white choc tu i'm hooked for life! ish.. mcm nak g beli lagik jek..hehehehe

gud luck on ur interview kakak.

Nomee said...

Tu tipun banyak best la...

Tu interview banyak ong ha...

Amy said...

Kak Nomee - Yeah, been a while since I last saw your comment here. Amy pun dah jarang2 baca blog org ni. Dulu almost everyday, sekarang selang2 dah, tengok TV la, penat la, memacam la..eheh nak cake? Meh dtg umah, ada lagik dlm fridge tu

Sha - Tak jadi la Sha.Org tu ada last minute urgent meeting, takpo HR dah kata postpone to another date.

Fina - Aku nak pasang hindustan. Bleh kita menari sama, jgn lupa pakai saree pink!

Aje - Tu la, laki aku dgn mama aku dedua tak baper sgt dgn cake-cake ni. Tapi kalau yg white chocolate macademia tu mmg dedua layannn. Sbb tu aku minta abg aku beli cake yg ni. Meh ah singgah adik, ada lagi sket balance dlm fridge hihii

Nomee - Besok kut dpt tipun tu Nomee..tengah tunggu. Itu interview takde ong lagi ini hari, seperti yg aku jawab kat Sha kat atas tu. Kena tunggu ong hari lain...

Inn said...

hey! i was thinking of getting that phone too. i'll wait for u to review it :)

Amy said...

Inn - Takyah review la..sambar jek. I heart the red color!

Inn said...

i heart sony phones.. but karang beli a new one comes out. im so not techno savy. nama aje IT department. but u're rite. the red color is just too tempting. U're loving it?

Amy said...

Inn - MAna bleh nak catch up phone nih. Actually hubby yg beli coz phone dia dah kaput sangat dah..memang about time. He being him, yg baru ni kasik kat bini, he's using mine. Eh, bukan phone lama tau, I pun baru beli setahun :). So far, I'm loving it!!!